Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Τελευταία ευκαιρία αύριο...

"Για την κυβέρνηση, όπως έχει λεχθεί πολλές φορές, η ψήφιση του Ασφαλιστικού αποτελεί παροχή ψήφου εμπιστοσύνης".

Αύριο ή θα δεχτούμε ότι είμαστε υποτελείς της τρόικας ή θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καλούνται από τον απλό κόσμο να μην παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η "κυβέρνηση" αυτή δεν έχει καμία απολύτως νομιμοποίηση. Ψήφισε ένα μνημόνιο που μετατρέπει την χώρα σε ενέχυρο για τα δάνεια. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαφωνήσει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει στα δικαστήρια. Η χώρα δεν μπορεί καν να αναζητήσει αλλού πόρους!!! Το Σύνταγμα της χώρας είναι αδιάφορο για το μνημόνιο και ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να υπογράφει οτιδήποτε για όλους τους Έλληνες χωρίς να ρωτάει ούτε καν την βουλή παρά μόνο να την... ενημερώνει!!!

Στην ουσία η χούντα του Παπανδρέου μας μετέτρεψε όλους σε δούλους της νέας τάξης πραγμάτων. Και η πρώτη δουλειά της νέας τάξης πραγμάτων ήταν να μας κάνει ινδικά χοιρίδια για τα πειράματά της.

Σε όσους ρωτούν αν υπάρχει άλλη λύση απαντάω ότι υπήρχε και πριν, αλλά επέλεξαν να πιστέψουν τα ψέμματα του Παπανδρέου από τις αλήθειες του Καραμανλή και τώρα επιλέγουν να τρομοκρατούνται από μία χούντα. Δεν έχουν καμία δικαιολογία την στιγμή που δέχονται τα απεχθή μέτρα του Παπανδρέου ως "επιβεβλημένα" να θεωρούν ότι τα μέτρα Καραμανλή ήταν άσχημα και μη επιβεβλημένα. Ούτε οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚοι δεν μπορούν πλέον να που κάτι τέτοιο, εκτός από τους κομματικούς εγκάθετους που πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής που κατέστρεψε τον παράδεισο που μας παρέδωσαν αυτοί μετά από 20 χρόνια βολέματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Ντόρα Μπακογιάννη πλήρης η συνταύτιση της με το ΠΑΣΟΚ?
Μέχρι και ο Καρατζαφύρερ ψήφισε τώρα εναντίον.