Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

Που είναι ο Πρωθυπουργός;

Όταν ο Καραμανλής είχε πάει ταξίδι εργασίας στην Ισπανία, ο Παπαχρήστου από ΤΑ ΝΕΑ είχε γράψει ότι είχε... τσαγκαροδευτέρα γιατί δεν τον είδε στο Μαξίμου. Τώρα που ο Γιωργάκης (αυτό το καθυστερημένο που μας φόρτωσαν τα ΠΑΣΟΚια ως πρωθυπουργό) λείπει κοντά 2 εβδομάδες σε διακοπές... τον έχουν ξεχάσει τελείως.

Ήρθε μία φορά για να μιλήσει στην Βουλή και ξανάφυγε να συνεχίσει τις... διακοπές του!!! Εν τω μεταξύ η χούντα που διοικεί παραπαίει. Η έλλειψη συντονισμού είναι εμφανής. Που είναι όμως ο Πρωθυπουργός; Ξεκουράζετε. Εμ... όταν έχει αναλάβει την διακυβέρνηση η Τρόϊκα λογικό είναι να μην έχει και πολύ δουλειά.

Στον δικτυακό τόπο του πρωθυπουργού, το πρόγραμμά του έχει να ενημερωθεί από τις... 7 Ιουλίου. Σήμερα έχουμε 19!!! Αλλά και τι να γράψουν οι άνθρωποι; "Σήμερα έχει κανό στις 8, πεζοπορία στις 12 και το τρίαθλο τελειώνει με ποδήλατο στις 2; "

Πάντως, ευτυχώς που δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά, εφημερίδες και πρακτορεία ειδήσεων του εξωτερικού και μαθαίνουμε ότι ζει. Αλλιώς... θα νομίζαμε ότι πνίγηκε κάνοντας κανό ή ότι έπεσε πάλι από κάνα ποδήλατο και βρίσκετε με διάσειση και απώλεια μνήμης σε κάνα νοσοκομείο...

Οι μόνοι τελικά που εργάζονται σε αυτή τη χώρα είναι οι παρακρατικοί "τρομοκράτες" που σηκώνονται από τις 5 τα ξημερώματα για να σκοτώσουν εργαζόμενους, μη πολυθεσίτες, δημοσιογράφους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνει τα μπάνια του λαού!

Ανώνυμος είπε...

Να σας πω εγώ που είναι ο Πρωθυπουργός !!!
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν στο γάμο του παιδιού του κ. Βερνίκου (εφοπλιστή).Μία είδηση που δεν πέρασε σε κανένα ΜΜΕ για προφανείς λόγους.
O γάμος έγινε στην παραθαλάσια βίλλα του Βερνίκου στην τοποθεσία Μπούκαρη στην νότια Κέρκυρα

Vassilis είπε...

Ας πηγαίνει σε κοινωνικές εκδηλώσεις... δεν μας πειράζει. Αλλά όχι και να εξαφανίζεται για δύο εβδομάδες και να μην τρέχει και τίποτα!!!