Σάββατο, Ιουλίου 03, 2010

Απλό... "διαφορετική διαδικασία"

Οι τουλάχιστον 1.500 εργαζόμενοι του Κοινοβουλίου συνταξιοδοτούνται αυτομάτως με τη συμπλήρωση 28,5 ετών εργασίας, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Επιπλέον, η σύνταξή τους δεν επηρεάζεται ούτε μειώνεται από τις γενικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων (βασική, αναλογική και επικουρική σύνταξη, οι οποίες στο εξής θα ισχύουν για όλους, κατόπιν των υποδείξεων του ΔΝΤ), αφού το ποσοστό αναπλήρωσης - μόνο γι΄ αυτούς- παραμένει στο 100% των αποδοχών τους.


Όταν ρωτήθηκε για αυτό ο υφυπουργός εργασίας κ.Κουτρουμάνης είπε ότι απλά είναι "διαφορετική διαδικασία".


Χμ... εγώ λέω να συνταξιοδοτήσουμε όλους τους βολευτές που θα το ψηφίσουν με μια "διαφορετική διαδικασία". Υπάρχουν κάτι ωραία μάρμαρα εκεί έξω από την βουλή που θα τους πάνε πολύ στο κεφάλι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ:
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=200964

KALA DEN TO SYZHTW AN TO DEI KANENAS PASOKOS 8A PA8EI EGKEFALIKO......

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Γιωργάκη Παπανδρέου διαπράττει ένα συνεχές έγκλημα για το οποίο θα μιλήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και σίγουρα θα το καταγράψουν με μαύρα γράμματα. Η επίθεση κατά των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων δεν έχει προηγούμενο και η έκτασή της και ποιότητά της φανερώνει το μίσος του Παπανδρέου για τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους, μίσος για κάθε τι Ελληνικό, την γλώσσα, την παιδεία, τον πολιτισμό. Οι βουλευτές της κυβέρνησης πειθήνια όργανα ψηφίζουν ότι τους επιβάλλει ο αρχηγός, κάθε ακρότητα και κάθε διαστροφή, αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούν και σκεπτόμενοι μόνο την καρέκλα τους. Πρόκειται για κυβέρνηση διεστραμμένων που δεν επιδέχεται πολιτική κριτική, για ανάλγητους ανθρώπους που μόνο με ψυχοπαθολογικά κριτήρια μπορεί κανείς να προσεγγίσει. Δυστυχώς οι εργαζόμενοι για διάφορους λόγους προβάλλουν ελάχιστη αντίσταση και αυτό ενθαρρύνει και αποθρασύνει τους εκτελεστές του. Όταν κάποια μέρα οι εργαζόμενοι ξυπνήσουν μέσα στην κόλαση, όταν το μέλλον των παιδιών τους θα έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά θα είναι πού αργά!

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!!
Μας κόβουν και το τσιγάρο τώρα, λές και έχουμε λεφτά να τα αγοράσουμε με τις τιμές που τα έφτασαν!