Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

e-reader...

Παρ' όλη την κρίση, είπα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου... Δεν πήγε πολύ. Μόλις 140 Ευρώ (με τα έξοδα αποστολής). Βέβαια το πρόλαβα την τελευταία στιγμή καθώς φαίνεται κλείδωσαν ήδη τις αποστολές εκτός Αμερικής.

Τι πήρα;

Αυτό:Είναι το nook της Barnes & Noble και "τρέχει" Android. Έχει δύο οθόνες, μία με ηλεκτρονικό μελάνι και μία έγχρωμη LCD.

Η τιμή του δε; Μόνο 149 δολάρια στην έκδοση με WiFi!!! Δυστυχώς όμως, δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εγώ χθες που το παρήγγειλα, μάλλον πρόλαβα και εκμεταλλεύτηκα κάποια παράληψη των προγραμματιστών του site καθώς σήμερα με ειδοποίησαν ότι έγινε η αποστολή.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες που έχει είναι ότι οι χρήστες ίδιων συσκευών μπορούν να δανείσουν τα βιβλία τους ο ένας στον άλλο!!!

Η προηγούμενη συσκευή που έχω με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά, αλλά θα την πουλήσω μαζί με όλα τα αγορασμένα βιβλία για 200 ευρώ (μόνο τα βιβλία κάνουν τόσο).

4 σχόλια:

ria είπε...

ενδιαφέρουσα πρόταση...
τα βιβλία είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά;

Vassilis είπε...

Δυστυχώς Αγγλικά. Αυτά που διαβάζω δεν υπάρχουν στα Ελληνικά σε ηλεκτρονική μορφή. Διαβάζω κυρίως επιστημονική φαντασία.

Ανώνυμος είπε...

Ποια συσκευή έχεις Βασίλη;

Vassilis είπε...

http://vaspersview.blogspot.com/2009/05/ebook.html