Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2010

Ψέματα... θέματα...

14 Ιανουαρίου 2010:
Δημοσιογράφος: Εξετάζετε, εσείς ως κυβέρνηση, να προσφύγετε μόνοι σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;
Παπανδρέου: Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ ούτε να προσφύγουμε στις ανάγκες αυτές όπως είπατε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Δεν το έχουμε ανάγκη.

Εδώ υπάρχει ή ένα μεγάλο ψέμα ή ένα μεγάλο θέμα, δηλαδή η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να προσφύγει στο ΔΝΤ και δεν το έλεγε στους ιθαγενείς, ή η κυβέρνηση είναι ΑΝΙΚΑΝΗ και 2 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας δεν είχε ακόμα ιδέα τι της γίνεται. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Διαλέξτε κύριοι. Η είστε απατεώνες και ψεύτες ή ανίκανοι. Σε κάθε περίπτωση είστε επικίνδυνοι. Μήπως τώρα πράγματι μας ετοιμάζετε να φύγουμε και από το ευρώ; Γιατί... δεν υπάρχει περίπτωση όπως λέγατε...!!!

Καταλάβετέ το κύριοι της κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚοι που τους στηρίζετε: Με αυξήσεις φόρων δεν θα υπάρξει ανάκαμψη ΠΟΤΕ. Θα φαλιρίσουμε. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Αυτό θέλετε; Οι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αυτό φαίνεται να θέλει. Αυτό θέλει και ο ψηφοφόρος όμως του ΠΑΣΟΚ; Είστε κορόιδα. Μεγάλα κορόιδα. Και συνεχίζετε να είστε κορόιδα όσο στηρίζετε αυτή την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: