Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Απίστευτο! Ξεχάσαν προτάσεις στην μετάφραση του μνημονίου, λένε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή!

Πηγή: taxalia Ούτε λίγο ούτε πολύ όπως θα δείτε παρακάτω, καταγγέλλουν ότι ολόκληρες προτάσεις της αγγλικής έκδοσης του μνημονίου, λείπουν από την Ελληνική έκδοση. Συγκεκριμένα παραδείγματα είναι τα παρακάτω:

-Η αύξηση των δημοσίων δαπανών για συντάξεις να είναι κάτω από 2,5% του ΑΕΠ κατά την περίοδο 2010-2060.

-Την άμεση ισχύ της εξίσωσης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών-γυναικών στον δημόσιο τομέα στα 65 έτη, αντίθετα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες που κάνουν λόγο για σταδιακή εφαρμογή του σχετικού μέτρου κατά την περίοδο 2011 έως 2013.

-Μέχρι να τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανόνες σχετικά με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, οι καινούργιες απαιτήσεις συνταξιοδότησης θα «παγώσουν» και θα εξεταστούν μετά τη θέσπιση των νέων κανόνων.

«Ειδικά η τρίτη διάταξη παραβιάζει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας» επισημαίνουν οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης,Βασίλης Μουλόπουλος, Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου και ο Μιχάλης Κριτσωτάκης που κάνουν και την σχετική ερώτηση!

Διαβάστε ολόκληρη την ερώτηση παρακάτω:

Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση!
Σχόλιο vasper: Είμαστε σοβαροί; Παρέλειψαν ολόκληρο κομμάτι του μνημονίου στα Ελληνικά και πίστευαν ότι θα περάσει απαρατήρητο; Εδώ μιλάμε για σκευωρία. Μιλάμε για προδοσία. Μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων 200 ετών. Είναι ακόμα κυβέρνηση αυτό το τσούρμο των απατεώνων; Αυτά που κάνουν δεν έχουν προηγούμενο. Σαν πολύ δεν τους ανεχτήκαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: