Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Ανακοίνωση Ντόρας Μπακογιάννη

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την εξής δήλωση:

«Ο κ.Σαμαράς με τη χθεσινή του ομιλία έκανε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη σε απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης.

Αφού έχει πρώτα επιλέξει να επενδύσει με τη στάση του στη χρεοκοπία της πατρίδας τώρα αποκηρύσσει στην πράξη και το εύρος της ιδεολογίας της παράταξης. Και τις μεν ύβρεις του για τη δική μου υπεύθυνη στάση τις αντιπαρέρχομαι, οφείλω όμως να επισημάνω την καταστρεπτική για την παράταξη πολιτική του που έχει ήδη οδηγήσει τους νεοδημοκράτες να εγκαταλείπουν μαζικά το κόμμα, όπως δείχνουν όλες ανεξαιρέτως οι έρευνες.

Πιστεύω όμως ότι οι φιλελεύθερες δημοκρατικές δυνάμεις της Ελλάδας, σ' αυτή την κρίσιμη για την σωτηρία της χώρας στιγμή, απαιτούν να έχουν ρόλο και λόγο.  Δεν πρόκειται  να  παρακολουθήσουν απαθείς και αδρανείς αυτή  την καταστρεπτική  πορεία.»

Σχόλιο vasper: Κυρία Μπακογιάννη, σας προτιμούσα στην ηγεσία της Ν.Δ, όμως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι τα ηγετικά πρόσωπα. Δεν είναι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε εσείς. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο κόσμος της.  Σε πολλά συμφωνούσα μαζί σας. Εδώ όμως έχετε άδικο. Το κακό στην παράταξη το κάνουν συμπεριφορές σαν αυτή που έχετε εσείς τώρα. Κρίμα που δεν το βλέπετε. Ελπίζω να τα ξαναβρείτε με  την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Διαφορετικά σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην σταδιοδρομία σας, αλλά δεν μπορώ να σας ακολουθήσω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: