Τετάρτη, Ιουνίου 02, 2010

Τα Νέα, ο Παπαχρήστου και τα... νέα...

Η αποκάλυψη των Νέων μέσω ενός άρθρου καταπέλτη του ντετέκτιβ... εεε συγνώμη, δημοσιογράφου (ναι... καλά) Παπαχρήστου ξεκίνησε όλη την ιστορία. Ο κύριος αυτός, όπως τότε που ο πρωθυπουργός της χώρας κύριος Καραμανλής δεν πήγε στο Μαξίμου (γιατί ήταν Ισπανία σε επίσημη επίσκεψη!!!) αλλά είχε τσαγκαροδευτέρα, έτσι και τώρα ούτε μπήκε στον κόπο να ελέγξει την πηγή του και το αρχικό υλικό. Απλά δημοσίευσε ότι του πέρασαν από την Ιπποκράτους.

Η δε συνέχεια ακόμα καλύτερη. Κάποιος ακόμα πιο άχρηστος και ίσως πιο ΠΑΣΟΚος - αν γίνεται - στο Πρώτο Ψέμα εεε... Θέμα έγραψε και για ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δύο μέρες αργότερα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ταυτοποιήθηκε κιόλας ο υπουργός του Καραμανλή που πήρε τα 2 εκατομμύρια ευρώ (ναι το ποσό είχε μεγαλώσει σε δύο μέρες) και μερικοί μάλιστα - από τον χώρο της Ν.Δ. (αν είναι δυνατόν) - βιάστηκαν να στοχοποιήσουν και συγκεκριμένο άτομο.

Τελικά με λίγο ψάξιμο παραπάνω (καμία ωρίτσα) βρέθηκε ότι το καθαρά προσωπικό email ήταν για μια δουλειά ενός... ντουλαπά και κάποιος από το υπουργείο εξωτερικών είχε κάνει λάθος στην μετάφραση, λαμβάνοντας το cabinet man ως "άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου".

Τώρα μπορεί κάποιος να μου πει για τα ποσά; Γιατί το μόνο σχετικό που υπάρχει, είναι επί Σημίτη μάλιστα, να φαίνονται δύο εμβάσματα της τάξης των 200χιλιάδων ευρώ να πηγαίνουν από εταιρία που έχει εμπλακεί στο μαύρο χρήμα της Siemens στον λογαριασμό του Κατσίκα της Φαράν. Από που έβγαλαν το 1 ή τα 2 εκατομμύρια ευρώ; Μήπως για να ξεπεράσουν το σύνολο των χρημάτων που πήραν αποδεδειγμένα Μαντέλης και Τσουκάτος; Βολικό έτσι;

Γενικά δεν μου αρέσει άνθρωποι να χάνουν την δουλειά τους, αλλά αν ο Παπαχρήστου ή ο άλλος ο βλάκας του Πρώτου Θέματος έχουν ακόμα δουλειά σήμερα, θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Οι δημοσιογράφοι κυβερνούν με ψέμματα εντέλει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: