Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Ασυναρτησίες, ασυνεννοησίες, ανοησίες και ψέμματα...

Στο προσκήνιο πάλι ο κύριος Λοβέρδος, ο υπουργός εργασίας, με νέες περιπέτειες. Είπε ότι ο μισθός των νέων θα καλυφθεί από τον ΟΑΕΔ ώστε να φτάσει τα 739 ευρώ της συλλογικής σύμβασης. Ο αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ είπε ότι δεν υπάρχουν κονδύλια. Ο Λοβέρδος είπε ότι υπάρχουν κοινοτικά. Ο αντιπρόεδρος είπε ότι δεν έχουν εξασφαλίσει κονδύλια Ευρωπαϊκά... και τέλος ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ είπε ότι υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλιστούν κονδύλια και ότι αυτοί που θα λάβουν τα χρήματα θα είναι σε συγκεκριμένα προγράμματα. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησα. Αυτό που λέει ο Λοβέρδος δεν ισχύει για όλους... αλλά για μερικούς (καλούς ΠΑΣΟΚους).

Επίσης θα απαλειφθεί ο όρος για "κατάλληλη" εργασία για τους ανέργους και έτσι αν κάποιος αρνηθεί δεύτερη φορά μια εργασία που του προτείνει ο ΟΑΕΔ θα του κόβουν το επίδομα!!! Ρε σεις... το επίδομα είναι λεφτά από τις κρατήσεις μας όταν δουλεύουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε σε αυτά; Βάρβαροι... έ βάρβαροι σοσιαλήσταρχοι.

Τώρα όλοι αυτοί μαζί μας κοροϊδεύουν ότι ξέρουν και κάνουν την δουλειά τους, ή πετάνε ανοησίες ή απλά ψεύδονται. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εξήγηση. Είναι τελείως άχρηστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: