Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Μια ζωή ψεύτες

Πηγή: Λύγκειο βλέμμα


Ξεβράκωμα Σαχινίδη, Χατζηνικολάου...
Άκουσα χθες το βράδυ τον υφυπουργό Οικονομικών κ.Φ.Σαχινίδη να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου , για να διαψεύσει τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ΕΤ κ.Γιάννη Μιχελάκη.
Ο δημοσιογράφος σε  ερώτησή του προς τον κ. Πάγκαλοείχε επικαλεσθεί την δήλωση του κ. Σαχινίδη στην ΝΕΤ ότι«όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της  χώρας , διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και ότι  χαρακτήρισε ο κ. Σαχινίδης το ΔΝΤ ως «πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά»!
Ο κ. Πάγκαλoς «ποιώντας την νήσσα» δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάποια τέτοια δήλωση και άφησε να εννοηθεί ότι αμφιβάλει κιόλας εάν πραγματικά έχει γίνει αυτή η δήλωση. Στην συνέχεια ,όπως προείπα ,παρενέβη τηλεφωνικά  ο ίδιος ο υφυπουργός κ. Φ. Σαχινίδης και τόνισε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει κάνει αυτή την δήλωση !
Μάλιστα όχι μόνο διέψευσε τα λεγόμενα του κ. Γιάννη Μιχελάκη σχετικά με τη δήλωσή του , αλλά τον εγκάλεσε κιόλας λέγοντας ότι προφανώς ουδέποτε είδε ή διάβασε αυτή τη δήλωση,   φέρνοντας σε προφανή δύσκολη θέση τον δημοσιογράφο,  που εκ των πραγμάτων δεν είχε μαζί του πρόχειρη την δήλωση που επικαλέστηκε.
Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός Οικονομικών είπε ΨΕΜΑΤΑ , όπως θα  διαπιστώσετε και στο κάτωθι σχετικό βίντεο.

Τίθεται λοιπόν  μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον κ. Σαχινίδη!
Πως είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός ,εν μέσω των δεινών της οικονομικής κρίσης,  να έχει εμπιστοσύνη σε υφυπουργό Οικονομικών που αποκαλύπτεται ότι ΨΕΥΔΕΤΑΙ ασύστολα, προσπαθώντας να παραπληροφορήσει και να διαστρεβλώσει την  αλήθεια σχετικά με τα λεγόμενα του;
Τίθεται επίσης και ένα ακόμα ζήτημα. Στο πάνελ εκτός του δημοσιογράφου κΧατζηνικολάου ήταν και  άλλοι  δημοσιογράφοι (Μακρή, Δελατόλας, Πυργιώτη κλπ) οι οποίοι είτε δεν παρακολουθούν την πολιτική επικαιρότητα (αφού η δήλωση είχε γίνει ευρέως γνωστή και από τον Τύπο και από το διαδίκτυο)και άρα δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους , είτε ... ηθελημένα συμμετείχαν στο ΨΕΥΔΟΣ του κ. Σαχινίδη. Διαλέγετε και παίρνετε !
Είναι τραγελαφικό ο ένας να λέει την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομα τους και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι να «ποιούν την νήσσαν».
Είναι  τραγικό το σημείο στο οποίο έχουμε φθάσει. Οι  υπάλληλοι της μετριότητας και οι ειδικοί της αθλιότητας, μαζί με τους χειριστές της διαχείρισης και τους κατασκευαστές της χειραγώγησης ...να έχουν την δυνατότητα , το βήμα , την γραφίδα και το μικρόφωνο για να εκτελούν εν ψυχρώ την Αλήθεια και την νοημοσύνη των πολιτών.  
Αιδώς Αργείοι !

4 σχόλια:

john anast είπε...

Ο φίλος του Χ"νικολάου, ο Λαζόπολος ήταν από τους πρώτους που παίξαν αυτό το video. Επομένωςτο έχουν δει σχεδόν όλοι. Ο Χ"νικολάου δεν το είδε?

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι αυτοί είναι καταγέλαστοι και αναξιόπιστοι,ποιός άνθρωπος σώας τας φρένας τους παίρνει στα σοβαρά?Θα πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας και ηλίθιος ή τρως καλά ακόμη για να υποστηρίζεις και να θεωρείς ένα τέτοιο κόμμα και τους ανθρώπους που το εκπροσωπούν σοβαρό και αξιόπιστο.

Agg3los είπε...

"Θα πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας και ηλίθιος ή τρως καλά ακόμη για να υποστηρίζεις και να θεωρείς ένα τέτοιο κόμμα και τους ανθρώπους που το εκπροσωπούν σοβαρό και αξιόπιστο."

ή απλα να εισαι Πασοκος...
ειναι ξεχωρο ειδος αυτο..

Agg3los είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_16/06/2010_404696

ενα ενδιαφερον αρθρο του παπαχελα για την ξεφτιλα των πανελ πολιτικων στα καναλια