Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2010

Θα αναλάβει ο Γιώργος...

Πηγή: Antilogos-gr


Υποτίθεται ότι ο ρόλος του πρωθυπουργού είναι να χαράζει την πολιτική που προεκλογικά είχε κοινοποιήσει στον λαό , να μοιράζει κατάλληλα τις ευθύνες στους (επιλεγμένους από τον ίδιο) Υπουργούς του και να τους  κατευθύνει ελέγχοντας την υλοποίηση των κατευθύνσεων που έδωσε.

Με τον κ. Παπανδρέου υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στον ρόλο του πρωθυπουργού.

Δεν θα σταματήσω στην πολιτική που είχε υποσχεθεί προεκλογικά σε σχέση με αυτή που εφαρμόζει αφού το θέμα αυτό έχει πολλαπλώς συζητηθεί και έχει αρχίσει να κουράζει .
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αντί με την πάροδο του χρόνου οι υπουργοί να έχουν πλέον βάλει σε ρυθμό υλοποίησης των τρεχόντων αποφάσεων της κυβέρνησης τα υπουργεία τους  και ο πρωθυπουργός να τους ελέγχει για το ποσοστό υλοποίησης ,  σηκώνουν "τα χέρια ψηλά" και πετάνε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον πρωθυπουργό !!!

Αυτό συνέβει στο ασφαλιστικό όπου ανέλαβε  ο κ. Παπανδρέου τις συνομιλίες με την τρόικα (Να εφησυχάσουμε τώρα;;;, και αυτό συμβάινει τώρα με τους μετανάστες!!!

Διαβάζω στην ειδησεογραφία ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδηςθα στείλει επιστολή προς τον πρωθυπουργό, ώστε να αναλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο το θέμα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και το θέμα της παράνομης μετανάστευσης ...

Θα στείλει Επιστολή!!! Μα κάθε λίγο και λιγάκι έχουν Υπουργικό Συμβούλιο , δεν μιλάνε μεταξύ τους;;;
Και άντε την έστειλε και ο πρωθυπουργός αναλάβει και αυτό το πρόβλημα , δεν προβληματίζεται κανείς που ο πρωθυπουργός θα έχει ΚΑΙ ΑΥΤΗ την υπόθεση στα χέρια του;;;
Μέχρι σήμερα έχει τις ευθύνες του Πρωθυπουργού , του Υπ. Εξωτερικών , του Υπ. Εργασίας και σήμερα και του Υπ.Προ.Πο !!!
Μα αν είναι να τα κάνει όλα ένας άνθρωπος γιατί χρειάζονται τόσοι υπουργοί;;;

Πηγή : Σκαι 

2 σχόλια:

aggelos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TUJXDz18ZJk
εδω λεει οτι ο Χρυσοχοιδης λεγεται Κοεμτζογλου..ισχυει ?


καλα ,αυτοι το πανε πιο συγκεντρωτικα απο τον Καραμανλη οπως τον κατηγορουσαν..καλα τι κανουν?ο πρωθυπουργος θα λυσει τα καθημερινα προβληματα?πλακα μας κανουν?

τι ναπω..

Vassilis είπε...

Με τον Γιώργο λειτουργεί αλλιώς. Αρκεί να αναλάβει κάτι και αμέσως όλα τα ΠΑΣΟΚια αγαλλιάζουν. Ανέλαβε ο Σωτήρας... σκασμό οι επικριτές του μεγαλειώδους αυτού ανδρός...