Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Εδώ ο κόσμος χάνεται...

Εδώ  ο κόσμος χάνεται, και τα ΠΑΣΟΚια του διαδικτύου ασχολούνται με το μέγα σκάνδαλο του... Βατοπεδίου ή με προσωπικές ιστορίες πως ο Γιώργος διόρθωσε την... διαφθορά με μερικό κυνήγι μαγισσών!!! Δεν τολμούν να πουν τίποτε άλλο. Δεν τολμούν.

Ρε σεις... σας μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις. Και δεν μιλάω για εσάς που είστε στο δημόσιο. Εσάς καλά σας κάνει. Αλλά σοσιαλιστές και δεχόσαστε να μειώσει συντάξεις και μισθούς νεοεισερχομένων στον ιδιωτικό τομέα; Να βάζει πρώτα το κέρδος των επιχειρήσεων με μείωση της αποζημίωσης και αύξηση ορίου απολύσεων; Έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας;  Τι είδους σοσιαλισμός είναι αυτός; Αντί να βάζει μπροστά τον αναπτυξιακό νόμο, βάζει μπροστά τις ανατροπές στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό;

Κατηγορούσατε την Ν.Δ. για πολύ πιο απλές αλλαγές οι οποίες όμως έφερναν και θα έφερναν ανάπτυξη. Εσείς οτιδήποτε είναι να φέρει ανάπτυξη το κρύβετε, το κάνετε ημίμετρο και το καθυστερείτε. Είστε ηλίθιοι; Τι ρωτάω... εδώ είστε ΠΑΣΟΚ!!!


Αντί να επενδύσετε στην ανάπτυξη επενδύετε στην ύφεση!!!

Ασχοληθείτε με το Βατοπέδι και τον Ξυνίδη σας... ή το πως η καραΠΑΣΟΚα ξαδέλφη σας έχει μείνει στην εποχή του Ανδρέα με τα φακελάκια. Μην ασχολείστε με το τι κάνει πραγματικά ο Γιώργος σας. Μπορεί να τον... ξυπνήσετε!!!

5 σχόλια:

krogias είπε...

Ρε Βασίλη, να στο πω πάρα πολύ... κομψά:
Χέσε με.
Αν σε ενοχλεί που ασχολούμαι ακόμη με το Βατοπέδι... Ξύδι!
:)

Vassilis είπε...

Σας ΞΕΧΕΖΩ... δεν σας χέζω απλά!!!

ΠΑΣΟΚ... ΔυΝαΤά ακόμα;

Ασχολήσου ΜΟΝΟ με το Βατοπέδι εσύ αφού σε ενοχλούν ΟΛΑ τα άλλα...!!!

Vassilis είπε...

Μια ερώτηση ρε Γιώργο: Για την κατάλυση της δημοκρατίας και τα χουντικά διατάγματα τι έχεις να πεις; Η μήπως ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ μη στεναχωρηθεί ο Ξυνίδης και δεν δέσει ο Γιωργάκης;

Ανώνυμος είπε...

Ο κρογιας εχει λιγοτερο μυαλο και απο τσαλαπατημενης κατσαριδας..Κρογια κατηγορεις τους δεξιους αλλα εσυ εισαι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κρόγια άνοιξε τα σχόλια αν εχεις άντερα !τσιράκι του ακροδεξιού πρωθυπουργού σου!