Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

Αναστήθηκε ο Μάριος Κάτσικας;

Διαβάζοντας για την υπόθεση της Φαράν και του Μάριου Κάτσικα που είναι ανακατεμένος με τα μαύρα ταμεία την Siemens έφτασα σε αυτό το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας στις 21/9/2006.

Γράφει καθαρά ότι: "Χθες στο εδώλιο κάθισαν μόνο οι δύο κατηγορούμενοι, Δημήτρης και Νίκος Κάτσικας, αφού ο πατέρας τους έχει αποβιώσει. Οι δύο ιδιοκτήτες της ΦΑΡΑΝ κρίθηκαν κατά πλειοψηφία αθώοι από τους δικαστές και τους ενόρκους, οι οποίοι πείστηκαν πως οι κατηγορούμενοι δεν είχαν ευθύνη για τις κατασκευαστικές ατέλειες των κτιριακών εγκαταστάσεων του εργοστασίου. Κι αυτό γιατί μοναδικός υπεύθυνος, σύμφωνα με την απόφαση, ήταν ο πατέρας τους, Μάριος Κάτσικας, ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών χρόνων και οκτώ μηνών αλλά δεν κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό διότι στο μεταξύ απεβίωσε."

!!! Τώρα πως ζει; Αναστήθηκε; Έκανε τέτοιο λάθος η Ελευθεροτυπία ή υπήρξε παραπλάνηση της δικαιοσύνης τότε; Πρόκειται για άλλον Μάριο Κάτσικα; Όχι φυσικά... Θα τρελαθώ!!!

Ενημέρωση: Τελικά η Ελευθεροτυπία έκανε λάθος στα ονόματα και δεν το διόρθωσε ποτέ. Αυτός που πέθανε ήταν ο Δημήτρης Κάτσικας, ο πατέρας του Νίκου και Μάριου Κάτσικα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!!
Σίγουρα???
Αν αυτό δε γίνει πρώτο θέμα αύριο, θα μαστε για κλωτσιές!!!

Vassilis είπε...

σιγά μην γίνει... δεν είμαι ο μόνος που το πρόσεξα. Είμαι σίγουρος ότι το είδαν και πολλοί δημοσιοκάφροι ψάχνοντας. Αλλά αν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι... χάθηκαν.

cobra είπε...

ρε συ Μπίλυ φάρμακα φτιάχνει ο άνθρωπος.Θα βρήκε αυτό της νεκροφάνειας...

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαμπάς ήταν ο Δημήτρης και οι γιοι ο Μάριος και ο Νίκος.

Μπερδεύτηκε η Ελευθεροτυπία μάλλον

gpr