Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Εκφράσεις πολιτικών..."Είμαι ιδεολογικά στριμωγμένος" είπε ο Καστανίδης. Μιλάμε αυτό και το "Έχουμε αντικειμενικές ευθύνες για τις υποκειμενικές ευθύνες" του Βενιζέλου πρέπει να από τις είναι οι μεγαλύτερες ΒΛΑΚΕΙΕΣ που ειπώθηκαν μετά το "μηδέν εις το πηλήκιο" και το "πάση θεού" του μεγάλου ποδηλάτη.

"Είμαστε αναγκασμένοι να σώσουμε την πατρίδα"!!! (σ.σ. εννοεί προφανώς τις τράπεζες και τους μετόχους καθώς είναι οι μόνοι που έχουν πάρει λεφτά).

Τι λες ρε ΖΩΟ... γιατί μόνο ζώο λέει ότι οι δικές του ιδέες δεν έχουν λύσεις και ρίχνει τον αναγκαστικό "σκληρό φιλελευθερισμό" του σε άλλους... γιατί αυτή η κυβέρνηση "δεν φταίει".

Φυσικά και δεν φταίει αυτή η κυβέρνηση. Τα άλλα ζώα (και εδώ πρόκειται για κοπάδι) που τους ψήφισαν φταίνε. Και αυτά τα ζώα τολμάνε να λένε ότι φταίει ο... Ρουσόπουλος ή ο... Βουλγαράκης!!! Έλαβαν κανένα έμβασμα διακοσίων χιλιάδων μάρκων; Πήραν... ένα εκατομμύριο μάρκα για το κόμμα; Μήπως έκαναν συμφωνίες 12 ΔΙΣ για όπλα και μετά σπατάλησαν τις μίζες σε γάμους στα Παρίσια και σε ακίνητα στην Ακρόπολη; Μπα... και όμως. Φταίνε γιατί είναι δεξιοί και ή έχουν κάνει λεφτά με την δουλειά τους ή παντρεύτηκαν πλούσια γυναίκα!!!

Κύριε Καστανίδη, αν δεν κάνω λάθος συμμετέχετε σε αυτήν την κυβέρνηση. Και είχατε και συμμετοχή στην κυβέρνηση Σημίτη που κατάκλεψε την Ελλάδα με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και την Siemens. Και λέτε ότι δεν φταίει "αυτή η κυβέρνηση"; Από παρθενογένεση βγήκε μωρέ αυτή η κυβέρνηση;

Ζητήσατε την λίστα με τα δωράκια της Siemens ελπίζοντας ότι θα είναι μέσα και ο Καραμανλής... και ήταν. Μόνο που το ίδιο ακριβώς δώρο είχε πάρει και ο Παπανδρέου!!! Οπότε τι να πείτε; Αν όμως ο Παπανδρέου δεν είχε πάρει Ντομ Περινιόν, αλλά Καΐρ θα λέγατε...

Κύριοι σοσιαλήσταρχοι. Ήρθατε στην πολιτική με ζιβάγκο και φεύγετε με Αρμάνι. Μετατρέψατε την Ελλάδα σε Κερκόπορτα για να χτυπηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είστε προδότες.

Υ.Γ.: Εγώ που δεν είμαι "ιδεολογικά στριμωγμένος" ξέρω ότι αυτό δεν είναι σοσιαλισμός. Δεν είναι καν βαρβαρότητα. Είναι το αποκορύφωμα της Δυναστείας Παπανδρέου. Το μεγάλο τους έργο "Πως να καταστρέψετε μία χώρα σε 3 κινήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: