Πέμπτη, Ιουνίου 03, 2010

Τι σου είναι η προπαγάνδα...

Αφού απέτυχαν να βρουν τον υπουργό του Καραμανλή που τα πήρε από την Siemens, προσπαθούν να μπλέξουν τον ίδιο το Σαμαρά με δύο τρόπους. Από την μία βάζουν τον Καρατζαφύρερ... εεε συγνώμη, τον Καρατζαφέρη να πει ότι το μικρό κεντροδεξιό κόμμα που υπήρχε την εποχή που λέει ο Χριστοφοράκος είναι η Πολιτική Άνοιξη, διά της ατόπου απαγωγής. Μόνο που την εποχή που λέει ο Χριστοφοράκος υπήρχε ήδη και το ΛΑΟΣ. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ευρωβουλευτής του φαίνεται να είναι και στην ατζέντα του Χριστοφοράκου.

Στην συνέχεια έρχεται στην επιφάνεια ένα email το οποίο όμως ήδη έχει εξεταστεί από την επιτροπή της βουλής... βέβαια ο απλός κόσμος δεν το ξέρει, οπότε ο εντυπωσιασμός υπάρχει. Μάλιστα σε αυτό το email άθελά τους υπάρχει η αθώωση του Σαμαρά που κανείς ίσως δεν πρόσεξε. Ο εξ'αγχιστείας συγγενής του Σαμαρά, του στέλνει το κινητό του Χριστοφοράκου. Αν ο Σαμαράς είχε οποιαδήποτε σχέση θα χρειαζόταν το τηλέφωνο; Όχι φυσικά. Και αν ο μπατζανάκης του ήξερε για οποιαδήποτε σχέση θα του έστελνε το κινητό του Χριστοφοράκου; Μη λέμε ανοησίες.

Οπότε αυτές οι κινήσεις είναι βρώμικη προπαγάνδα από τους πανικόβλητους ΠΑΣΟΚους. Τίποτε άλλο. Το σκάνδαλο Siemens λοιπόν είναι πράσινο κατ'αρχήν. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα βρουν και κάνα διεφθαρμένο Νεοδημοκράτη, αλλά δεν θα είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος. Αυτή την διαφθορά την έχει μόνο το ΠΑΣΟΚ που αποτελείται από Τσουκάτους (μικρό ψάρι), Μαντέληδες (μεσσαίο ψάρι) και Τσοχατζόπουλους (μεγάλο ψάρι).

Α και μια σημείωση. Τελικά η offshore εταιρία που ο Καρχιμάκης έλεγε ότι ανήκει στον Βουλγαράκη, μόνο στον Βουλγαράκη δεν ανήκει. Ο Βουλγαράκης δεν έχει offshore. Άλλο ένα σκάνδαλο που δεν υπάρχει. Αισθάνονται κάποιοι βλάκες και ηλίθιοι που πίστεψαν τα Πασοκικά ψέμματα; Είμαι σίγουρος... Πρέπει να αισθάνονται ΠΟΛΥ κορόιδα. Γιατί είναι...

4 σχόλια:

Agg3los είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_22_03/06/2010_403234

ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για τον τροπο που προεδρευει ο Γιωργακης..

aggelos είπε...

http://taxalia.blogspot.com/2010/06/e-mail.html


η nydesigners group που μας επρηξαν ειναι στην Ελλαδα η Σίσσυ Φειδά!
ανεκδοτο..

Ανώνυμος είπε...

Όχι και ο Καρατζαφέρης όργανο του ΠΑΣΟΚ μήν τρελαθούμε. Ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που έχει αποδείξει οτι ενεργεί με μοναδικό κριτήριο το καλό της πατρίδας. Άν τύχει να συμφωνήσει καμιά φορά σε κάτι με το ΠΑΣΟΚ το κάνει γιατί έτσι απαιτεί το συμφέρον του τόπου, ο ίδιος σάν 20 χρόνια έμπειρος αγωνιστής πολιτικός το καταλαβαίνει καλύτερα.

Vassilis είπε...

Όργανο του ΠΑΣΟΚ; Όχι φυσικά. Της νέας τάξης είναι όργανο, όπως και το ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια... πολυκατοικία είναι βρε αδελφέ!!!