Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Λαγοί και πετραχήλια...

Ρε ΠΑΣΟΚοι..... ρε πληρωμένοι δημοσιοκάφροι. Πόσες φορές θα προσπαθήσετε να εμφανίσετε τον Γιώργο σας ως "σωτήρα"; ΔΕΝ ζήτησαν λέμε την περικοπή 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα από το ΔΝΤ. Δείτε την απάντηση στην ερώτηση στο 2:40
Άντε πάτε να διαφημίσετε κάνα "εκπαιδευτικό" DVD ζώα... έ ζώα.

2 σχόλια:

Demelene είπε...

Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες, αλλά ΒΑΣΙΛΗ έλεος σε λίγο θα μας πεις ότι και οι ΔΝΤ ειναι αθώα παιδάκια, και μάλιστα λένε πάντα την αλήθεια!

Συγνώμη δηλαδή επειδή το είπε η τύπισα θα το πιστέψουμε κιολας? Πολλά λέγονται και περισσότερα ξελέγονται.

Στην προσπάθεια σου σε κάθε ποστ να πλήξεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα εκτός ΝΔ, θα μας βγάλεις και τους ΔΝΤ ως τα καλύτερα παιδιά! Για να μην αναφέρω και άλλους.

Πρόσεχε λίγο που το τραβάς στην προσπάθεια σου για κομματική υποστήριξη/διαμάχη. Καλούς μαλάκες έχουμε, αλλά δεν θα ανακηρύξουμε και τους παγκόσμιους κλέφτες σε κάτι τουλάχιστον ειλικρινές που θέλει και το καλό μας.

Vassilis είπε...

Το ΔΝΤ δεν έχει ανάγκη να πει ψέμματα. Δεν ζητάει την ψήφο σου. Επίσης το ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στο ΔΝΤ (και ήταν δική του επιλογή) να δικαιολογηθεί. Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει αν ο πιστωτής μας είναι το ΔΝΤ ή ο Μήτσος με το Hedge Fund. Εμένα με ενδιαφέρει να μην γίνονται παιχνίδια. Και εδώ το ΠΑΣΟΚ κάνει παιχνίδια, ούτε η Ν.Δ., ούτε το ΚΚΕ.