Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

Το ΠΑΣΟΚικό και εκδοτικό κατεστημένο θέλει να καταστρέψει την Ν.Δ.

Αντώνη Σαμαρά μην πέσεις στην παγίδα του ΠΑΣΟΚ και του εκδοτικού κατεστημένου και αμφισβητήσεις την δουλειά που έκανε ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός. Άλλο ευθύνες για καθυστερήσεις λόγω πολιτικού κόστους και άλλο μηδενισμός. Αυτό δεν το λέω ως συμβουλή αλλά ως προειδοποίηση. Αν κάνεις κάτι τέτοιο θα προδίδεις την Νέα Δημοκρατία.

Η μόνη δημοσκόπηση που χρειάζεσαι είναι αυτή των φοιτητικών εκλογών. Η δεξιά παράταξη έχει την στήριξη των νέων και αυτό είναι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από καμία στημένη δημοσκόπηση δείγματος 1001 ατόμων...

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επανέλθει για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές ακόμα και να γίνουν τον Νοέμβρη. Πρέπει να πείσει τον κόσμο της να επιστρέψει και να μην επιτρέψει στον Παπανδρέου να συνεχίσει το απόλυτα καταστροφικό του έργο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Οι εκδότες δεν είναι φίλοι της Ν.Δ.. Είναι και ήταν εχθροί της. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει και να τον στηρίξει απόλυτα το κόμμα. Διαφορετικά το παιχνίδι έχει χαθεί και μην περιμένετε από εμάς τους μαχόμενους δεξιούς να σας βοηθήσουμε άλλο. Εμείς βοηθάμε μόνο τους ξύπνιους. Είστε;

2 σχόλια:

aggelos είπε...

παντως τι ασφαλιστικη μεταρυθμιση κανουν?αφου οι δημοσιογραφοι και οι γιατροι ,δικηγοροι μηχανικοι κλπ εχουν παλι δικο τους ταμειο..μας δουλευουν?

Vassilis είπε...

Όταν από εκεί προέρχονται οι βουλευτές, τι νόμιζες;

Ειδικά οι δημοσιογράφοι που ελέγχουν την πληροφόρηση του κόσμου δεν πρόκειται ότι και να γίνει (εκτός από ξεσηκωμό του κόσμου - ναι καλά...) να φύγουν από το "ειδικό" καθεστώς.