Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

Επιμένουν από το ΠΑΣΟΚ στην ανοησία τους και ψεύδονται ως κοινοί απατεώνες που είναι.

Στον σημερινό Βασικό σχολιασμό του ΠΑΣΟΚ, ξεπερνάνε κάθε όριο πρόκλησης και ανοησίας. Ενώ ΠΟΤΕ δεν ζητήθηκε μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα από το ΔΝΤ και η αναφορά του Στρος Καν είχε να κάνει με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον δημόσιο τομέα, ζητάνε από την Ν.Δ. να τους... ζητήσει συγνώμη!!!

Ρε ηλίθιοι λαϊκιστές. Ρε ρεμάλια, κλέφτες και λωποδύτες Σοσιαλήσταρχοι... Συγνώμη πρέπει να ζητήσετε εσείς από όλο τον Ελληνικό λαό (ειδικά αυτούς που σας ψήφισαν) και να ξεκουμπιστείτε. Τολμάτε και μιλάτε κι από πάνω. Βγήκατε λέγοντας ψέμματα, συνεχίσατε καταστρέφοντας την χώρα αυξάνοντας το έλλειμμα κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες τουλάχιστον και στο τέλος μας εμφανίσατε και το ΔΝΤ ως... λύση. 

Γράφουν στον "βασικό σχολιασμό" ότι "η διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του ΔΝΤ απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι «δεν είναι μέρος του προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης και συμφωνούμε με την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν χρειάζεται να επιβληθούν περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα»." ΨΕΥΤΕΣ. Δύο δευτερόλεπτα πριν είπε "ποτέ δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο". Αυτό γιατί δεν το μεταφράζετε; ΕΕΕεεεεε; Δεν σας συμφέρει ε; ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ!!! Θα σας πάρουμε όχι με τις ντομάτες... αλλά με τις πέτρες ΡΕ. Να πονάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: