Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

Έχουν καβαλήσει το καλάμι;

Η υπουργός παιδείας, κυρία Διαμαντοπούλου, απαντάει για τις φήμες που την θέλουν να παραιτείται και λέει: "Όλα αυτά συμβαίνουν μεσούσης της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων όπου διακυβεύεται το μέλλον χιλιάδων παιδιών. Η διασπορά αυτών των φημών ανήκει στη διαδικασία της ποινικής νομοθεσίας."

Δύο πράγματα... από πότε η διασπορά φημών για παραίτηση υπουργού είναι... ποινικό αδίκημα και δεύτερον και κυριότερο το μέλλον των παιδιών και της διαδικασίας των Πανελληνίων κρέμεται από το αν η συγκεκριμένη υπουργός θα βρίσκεται στην καρέκλα της; Γιατί; Αυτή διορθώνει τα γραπτά ή τα παιδιά δεν θα μπορούν να συγκεντρωθούν αν ξεκουμπιστεί;

Εγώ πάντως έχω μια φήμη για την κυρία υπουργό που θέλω να διασπείρω: άκουσα ότι είναι "πλούσια"...

ΡΕ δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε; Σοσιαλήσταρχοι...

4 σχόλια:

Agg3los είπε...

οταν πηγε ο προεδρος της Cosco στο Σαμαρα ειπε πολυ καλα λογια για τον Καραμανλη και ειπε οτι αυτος εφερε ουσιαστικα τους κινεζους στν Ελλαδα..η κρατικη τηλεοραση το ειπε ,το αλφα πριν λιγο οχι..παρχει περιπτωση να το πει το "πρασινο" μεγκα?
πώς γινεται το κρατικο καναλι να ειναι λιγοτερο προπαγανδιστικο υπερ τη κυβερνησης απο τα ιδιωτικα καναλια?

Vassilis είπε...

Τους έκοψε τα επιδόματα...!!!

Agg3los είπε...

και μη ξεχναμε οτι τη συμφωνια με τους Κινεζους την εκλεισε στο μεγαλυτερο βαθμο και ο βουλαρακης.παρολο που πεσανε τα μμΕ να τον φανε μετα..

Vassilis είπε...

Όχι τους Κινέζους... τους αποικιοκράτες θες να πεις. Και δεν ξέρουν και πως να την εξηγήσουν αυτή την κωλοτούμπα τα ΠΑΣΟΚια...