Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

Οι 28000 ευρώ για κουρτίνες....

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, ένας πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή αγόρασε κουρτίνες για το γραφείο του, αξίας 28000 ευρώ. Μάλιστα το... Τροκτικό για να επιβεβαιώσει τον πρωθυπουργό εμφάνισε ένα τιμολόγιο (που λόγο ανάλυσης δεν διαβαζόταν φυσικά).

Ε λοιπόν σε αυτό το τιμολόγιο, πράγματι υπάρχουν κουρτίνες για το γραφείο του υπουργού (στο υπουργείο μιλάμε) μαζί με στόρια και διάφορα άλλα πράγματα για 5 ορόφους του υπουργείου!!! Το συγκεκριμένο μάλιστα τιμολόγιο είναι της τάξης των 16000 ευρώ. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι γενικά για το υπουργείο δώθηκαν 70000 ευρώ για γραφεία, καρέκλες, χωρίσματα, στόρια, κλπ.

Δηλαδή κατηγορούν τον υπουργό ότι έκανε μια δουλειά με το 1/3 των χρημάτων που θα πληρώσει η κ.Διαμαντοπούλου για το υπουργείο παιδείας μόνο για στόρια; 

Αιδώς Αργείοι... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί μας λες μωρέ; Πάλι συμψηφισμό κάνετε; Αυτό που λες δεν αναιρεί το λάθος με τις 28000 ευρώ. Άσε που τώρα αυτό με την Διαμαντοπούλου δεν θα γίνει.

Αν είναι δυνατόν!

Vassilis είπε...

Που τον είδες τον συμψηφισμό; Ο πρωθυπουργός σου είπε ένα ψέμα. Μόνο για κουρτίνες δεν ήταν αυτά τα λεφτά. Αντί να το βουλώσετε και να ζητήσετε συγνώμη προκαλείτε;

Όσο για το υπουργείο παιδείας, θες να πεις ότι δεν θα βάλουν στόρια ή ότι δεν θα κοστίσουν τόσο. Γιατί το δεύτερο καλοδεχούμενο, το πρώτο όμως είναι ανοησία.