Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

Ντεν μπορώ καρντιά μου...

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα...

Και αυτό είναι... ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!


ΠΑΣΟΚ... πρώτα ο πολίτης (και ο ΔοΝηΤής από πίσω).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Vasper παρακολουθώ το ιστολόγιό σου με ενδιαφέρον, γνωρίζω την άποψή σου γιά την Ντόρα & το Μητσοτάκη και θα στην πω τώρα:
Βλέπεις την συνέντευξη Μητσοτάκη στο MEGA αυτήν τη στιγμή (29/4, ώρα 20:30); Με όλο το σεβασμό, ο Μητσοτάκης (και το Μητσοτακέϊκο) διαγραφή χρειάζονται πάραυτα. Βασιλικότεροι του βασιλέως στο θέμα του ΔΝΤ. Λυπάμαι γιά το κόμμα που πιστεύω και ψηφίζω, τα φίδια τα είχε στον κόρφο του

Vassilis είπε...

Μα το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι το ΔΝΤ ούτε οι προσωπικές συμπάθειες. Εγώ π.χ. δεν προτιμούσα για αρχηγό τον Σαμαρά. Προφανώς όμως τον ήθελαν περισσότεροι... τι να κάνουμε;

Ο Μητσοτάκης τώρα, όταν ήταν πρωθυπουργός προειδοποιούσε για αυτά. Το έκανε και επί Καραμανλή. Δεν μπορώ λοιπόν να πω παρά μόνο ότι είχε δίκιο. Δεν έχει σημασία ποιος κυβερνά, το σωστό είναι σωστό.

Το ότι ο Παπανδρέου μας πήγε στο ΔΝΤ με τα λάθη του σίγουρο. Σίγουρο είναι επίσης ότι δεν το αποφεύγουμε. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα χωρίς να επιβαρύνουμε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη γιατί δέν γράφεις τίποτα για τα 6.000 που χάρισαν έξτρα σε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων για τον ηλεκτρονικό τους δήθεν εξοπλισμό?

Ανώνυμος είπε...

Vasper κρίμα να υποστηρίζεις τον Καραμανλή που έκανε πρωθυπουργό αυτό το τρισάθλιο τιποτένιο ανδρείκελο του ΔΝΤ. Το 2007 μετά την δεύτερη ήττα του όλοι τον είχαν τελειωμένο μαζί με το κόμμα του, ψάχνανε την σωτηρία στον Βενιζέλο σε λιγότερο απο δύο χρόνια βγαίνει με 45% σχεδόν. Δέν μπορεί να άλλαξαν αστραπιαία χωρίς λόγο τα πράγματα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, φταίει αυτός που κυβερνούσε που δέν είχε τα μυαλά του να συγκρατήσει την κατάσταση.

Vassilis είπε...

Ανώνυμε 5:12 πμ, να ήταν αυτή η μεγαλύτερη σπατάλη ή η μόνη καλά θα ήταν. Δεν έχω γράψει για αυτό γιατί 1ον, τα μισά site το αναφέρουν ως επιδότηση στους νέους βουλευτές και τα άλλα μισά για αλλαγή εξοπλισμού, 2ον δεν το έχω ψάξει καθόλου και 3ον δεν είμαι ειδησιογραφικό blog οπότε δεν προλαβαίνω να γράφω για όλα όσα συμβαίνουν. Π.χ. θεωρώ άδικο το κυνηγητό της υπουργού παιδείας για τα σκίαστρα. 200000 ευρώ για το μέγεθος του κτηρίου είναι ένα λογικό ποσό. Από την στιγμή μάλιστα που δεν έχουν εγκατασταθεί σκίαστρα υπάρχει σπατάλη ενέργειας για ψύξη και θέρμανση. Σε ένα τόσο μεγάλο κτήριο τα 200000 ευρώ θα εξοικονομηθούν τα πρώτα 2-3 χρόνια λειτουργίας του.

aggelos είπε...

το Δντ θα κοψει το 15-16ο μισθο των υπαληλων της βουλης?

Vassilis είπε...

Απαπαπαπαπα...!!!

Τι λες τώρα; Αυτό ξέχνα το. Είναι κεκτημένο. Εξάλλου ακόμα και το ΔΝΤ ξέρει ότι πρέπει οι κομισάριοι να μείνουν καλοπληρωμένοι.

aggelos είπε...

ο μισθος των βουλυετων και υπαλληλων της βουλης δεν μπορει να πειραχτει γιατι ειναι στο συνταγμα..τα εχουν προβλεψει ολα..