Δευτέρα, Απριλίου 19, 2010

Η Κατσέλη επιχορηγεί επενδύσεις εκτός Ελλάδας

Πηγή: ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

Οικονομική επίθεση κατά πάντων μπορεί να κάνει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όμως η κυρία Κατσέλη θεωρεί σωστό το να επιχορηγεί επένδυση στην Βουλγαρία, δίνοντας δουλειά σε 686 Βούλγαρους!!!

Με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κυρίας Κατσέλη, τιτλοφορείται η «Ολοκλήρωση – οριστικοποίηση του κόστους, πιστοποίηση της έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης “ΧΑΡΙΕΣΣΑ ΜΕΠΕ”, που.......έχει υπαχθεί στις διατάξεις του Ν. 2601/98», και που δημοσιεύεται στο υπ’ αριθμ. 365 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 31ης Μαρτίου 2010.

Με την εν λόγω απόφασή της, η εν λόγω υπουργός πιστοποιεί την ολοκλήρωση και έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της εν λόγω επένδυσης και ΕΓΚΡΙΝΕΙ την καταβολή στην εν λόγω Εταιρεία επιχορήγησης ύψους 349.063 ευρώ !

Η γενναίως χρηματοδοθείσα επένδυση αναφέρεται στην ίδρυση μονάδας ραφής ενδυμάτων, που απασχολεί «686 (!!!) άτομα, έναντι 200 της απόφασης υπαγωγής».

Αλλά, πού έχει εγκατασταθεί αυτή η μονάδα, με την τόσο καταλυτική αναπτυξιακή παρουσία, και την αδιαμφισβήτητη ευεργετική συμβολή στην τόνωση της τοπικής απασχόλησης;

Μήπως σε καμμιά γειτονιά στις παρυφές των Συγκροτημάτων της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης;

Μήπως σε καμμιά ψυχοραγούσα Βιομηχανική ή Βιοτεχνική Περιοχή αυτής της «έρημης χώρας»;

Μήπως σε καμμιά λαθρομεταναστοκρατούμενη γωνιά της ξεχασμένης Ελλάδας;

Μήπως σε κανένα λησμονημένο νησί, που τ’ όνομά του περνάει ως διάττων αστήρ από τις οθόνες της επικαιρότητας μόνον όταν το προσεγγίζουν θαλάσσια ή εναέρια οθωμανικά ασκέρια;

Όχι! Μήδε σε πόλη βρίσκεται, μήδε σ’ ερημονήσι!

Η επένδυση που επιβραβεύεται και επιχορηγείται με 350 χιλιάδες ευρώ από την κυρία Λουκία-Ταρσίτσα Κατσέλη βρίσκεται… (να το πάρει το ποτάμι; ας το πάρει, σε μια επί λέξει αντιγραφή της εγκριτικής κατσέλειας απόφασης):

Βρίσκεται «στις περιοχές “Ξαντάσκι” και “Αμπλάνιτσα” Βουλγαρίας»!!!

Κυρία Λούκα μας, σε ποιά Χώρα υπουργεύετε;

Την Οικονομία ποιάς Χώρας έχετε αναλάβει (και ορκιστεί – λέμε τώρα…) να ανορθώσετε;

Μήπως υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχετε καταλάβει; Ή μήπως μέχρι τώρα δεν σας είχαμε καταλάβει εμείς.

Σχόλιο vasper: Πως το δικαιολογούν αυτό οι σοσιαλιστές μας; Θα μας πουν μάλλον να μην είμαστε ρατσιστές και ότι βοηθάμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας!!! Ναι, να τους βοηθήσουμε. Με 5% επιτόκιο. Ακριβώς όσο μας δίνουν εκείνοι. Όχι με επιδοτήσεις Ελληνικών επιχειρήσεων για να αφήνουν άνεργους Έλληνες και να πηγαίνουν να επενδύουν στην... Βουλγαρία!!! Και αν δεν θέλετε οι Έλληνες να δουλεύουν έχουμε και μετανάστες να τους δώσουμε να δουλέψουν. Αλλά στην Ελλάδα. Όχι έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: