Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Ότι λέει ο Γιώργος είναι ιερό...

Ο μέγας ποδηλάτης μιλάει. Δεν έχει σημασία τι λέει. Για τους οπαδούς του ο λόγος του είναι ευαγγέλιο.

Την μία μέρα λέει βουλιάζουμε. Τρέχουν δεξιά και αριστερά (το δεξιά το λένε "όχι αριστερά, από την άλλη") και φωνάζουν. Την επομένη τους λέει πατάμε σε στέρεο έδαφος, χωρίς να έχει κάνει κάτι ενδιάμεσα. Του φιλούν τα πόδια γιατί τους έσωσε.

Την μία μέρα λέει "δεν θέλουμε λεφτά" και αναθεματίζουν τους Γερμανούς που δεν μας... προσφέρουν. Την επομένη λέει θέλουμε να δανειστούμε και αναθεματίζουν πάλι τους Γερμανούς που δεν μας δανείζουν!!!

Την μία μέρα λέει θα πάμε Διεθνές νομισματικό ταμείο και κάνουν ανάσταση οι ΠΑΣΟΚοι που την έφερε στην Ε.Ε. ενώ δεν θέλει να πάει Δ.Ν.Τ. στην πραγματικότητα. Την επομένη ο Γιώργος λέει προτιμάμε ευρωπαϊκή λύση και οι Γερμανοί μας λένε να πάμε στο Δ.Ν.Τ. και βρίζουν οι ΠΑΣΟΚοι όποιον ΠΑΣΟΚο βρίσκει το Δ.Ν.Τ. παράλογη λύση!!!

Τελικά και λεφτά να υπάρχουν, οι ΠΑΣΟΚοι χρωστάνε τόσα της Μιχαλούς... που δεν θα βρούμε άκρη!!!

3 σχόλια:

aggelos είπε...

εδω περα τα υποδουλα στον Γαπ ΜΜΕ τα εχουνε παρει χαμπαρι και τα κραζουνε καθημερινα ακομα και οι αριστεροι της σατηρας Λαζοπουλος και Ελληνοφρενεια..ντροπη δεν εχουν..στα μουτρα μας τα κανουν ολα..

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Η ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο είναι οτι παρά την μετριοπαθέστατη στάση που δείχνει ο Σαμαράς σάν αρχηγός της αντιπολίτευσης και τις σωστές προτάσεις που κάνει η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ακόμα πιό πίσω στις δημοσκοπήσεις.