Τρίτη, Μαρτίου 02, 2010

Τι ωραία που τα λέει...

Σήμερα το πρωί ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω στο ένα κανάλι υπουργό. Λέω... δεν μπορεί... σύμπτωση. Κάτι σημαντικό συζητάνε και έπρεπε να πάει ο υπουργός. Γυρίζω κανάλι... άλλος υπουργός. Πάω σε τρίτο κανάλι... τρίτος υπουργός. Ε αυτό αν δεν είναι διαβολική σύμπτωση, δεν ξέρω τι είναι. Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου να και τα ονόματα: Μπατζελή, Λοβέρδος, Καστανίδης. Δεν ξέρω αν ήταν και κανείς άλλος, γιατί εγώ, αντίθετα με τους υπουργούς, έχω και δουλειά και έπρεπε να φύγω.

Όταν εκλέχθηκαν και υπήρχαν ακόμα λεφτά, ο φανταστικός πρωθυπουργός μας είχε πει να μην πηγαίνουν οι υπουργοί στα κανάλια και να δουλεύουν. Θα πηγαίνουν στην θέση τους οι υπεύθυνοι τύπου του κάθε υπουργείου.

Προσελήφθησαν λοιπόν μερικοί καλοπληρωμένοι (γιατί πρέπει να είναι και εμφανίσιμοι) τύποι και τοποθετήθηκαν στα υπουργεία.

Στην τηλεόραση όμως συνεχίζουν να πηγαίνουν οι υπουργοί. ΚΑΘΕ μέρα. Πως θα γίνει δουλειά έτσι; Και γιατί συνεχίζουμε και πληρώνουμε υπεύθυνους τύπου σε κάθε υπουργείο; Αφού αυτή την δουλειά την έχουν αναλάβει οι υπουργοί.

Και τώρα η βασική ερώτηση. Γιατί κύριε πρωθυπουργέ μας είπατε ψέμματα; Γιατί ψέμματα είπατε όταν ανακοινώσατε ότι οι υπουργοί δεν θα πηγαίνουν πλέον στα κανάλια. Επί Ν.Δ. δεν πήγαιναν τόσοι υπουργοί στα κανάλια (ίσως γιατί δεν τους καλούσαν... προτιμούσαν τους ΠΑΣΟΚους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: