Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

Η μαύρη προπαγάνδα είναι το πρώτο θέμα...

Τις ημέρες αυτές το ΠΑΣΟΚ οργανώνει την ληστεία της χώρας και ταυτόχρονα προσπαθεί να εδραιωθεί στην εξουσία μηδενίζοντας την μόνη πολιτική δύναμη που φοβάται, την Νέα Δημοκρατία. Πως το κάνει αυτό; Μα με την τρομερή μηχανή προπαγάνδας που διαθέτει. Όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια είναι πλέον καθαρά ΠΑΣΟΚικά. Δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση και όπου υπάρχει κόβεται άμεσα. Έτσι ο κόσμος μαθαίνει ΜΟΝΟ αυτά που θέλει το ΠΑΣΟΚ.

Παράδειγμα η επιστολή Αλογοσκούφη προς την Ν.Δ. που αναφέρεται και σε αυτόν τον μηχανισμό. Ενώ η επιστολή είναι τεκμηριωμένη, τα κανάλια την ανέφεραν με απαξιωτικά σχόλια και μάλιστα είδα τίτλους του στυλ: "Ζητάει τα ρέστα ο κ.Αλογοσκούφης".

Καλώ ΑΜΕΣΑ την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της να απαντήσει σε αυστηρούς τόνους προς τα ΜΜΕξαπάτησης και τους δημοσιοκάφρους τους, ότι δεν θα ανεχθεί να το παίζουν δικαστές. Επίσης να στείλει ανθρώπους στα κανάλια και στις συζητήσεις που θα γνωρίζουν το αντικείμενο και δεν θα δέχονται την παραποίηση της πραγματικότητας.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η μαύρη προπαγάνδα και να ξεσκεπαστούν όλα τα ψέμματα αυτής της άχρηστης κυβέρνησης. Χτυπήστε τους αλύπητα.

4 σχόλια:

Antilogos είπε...

"Καλώ ΑΜΕΣΑ την Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της να απαντήσει σε αυστηρούς τόνους προς τα ΜΜΕξαπάτησης"

Φοβάμαι ότι θα χαρακτηριστείς "Αιθεροβάμων" (όχι μόνο εσύ δυστυχώς...)

Το Δεξί χέρι του κ. Σαμαρά δήλωσε:

Ο κ. Αλογοσκούφης προκαλεί εσωστρέφεια με αυτές τις κινήσεις. Τολμώ να πω ότι προκαλεί την παράταξη", δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Vassilis είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ενοχλεί!!! Αν η Ν.Δ. δεν θέλει να ξανακυβερνήσει, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα έτσι κι αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδάκια που κυβερνούν πλέον την ΝΔ εχουν χαμηλό πολιτικό iQ.
Η θα ξυπνήσουν η θα φύγουν νυχτα.
Η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ και της διαπλοκής τους εχει για καραμελίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Προ λίγων ημερών σε πάνελ υπήρχαν ο Χατζηδάκης και ο Παπουτσής. Αφού ο Χατζηδάκης δήλωσε γύρω στις 10 φορές πως η ΝΔ έκανε λάθη απευθύνθηκε στον Παπουτσή και του είπε γιατί κι αυτός δεν παραδέχεται ότι και η παράταξή του έκανε λάθη, για να λάβει την απάντηση ότι δεν θα του υποδείξει αυτός πως θα μιλήσει.
Έτσι περιμένουμε να ξαναπάρουμε εξουσία; Ξεχάστε το. Και άντε μας δώσανε την κυβέρνηση, γιατί να την κερδίσουμε δεν υπάρχει περίπτωση, με ποιόν θα κυβερνήσουμε; Με τον κ. Τίποτα, τον Μακρόπουλο, τον Μανώλη κλπ; Φίλοι μου πρέπει να το παραδεχθούμε ότι η ΝΔ δεν έχει στελέχη και είναι κάτι που απεδείχθη περίτρανα κατά την τελευταία 5ετία, πολύ δε περισσότερο τώρα που είναι διχασμένη.