Πέμπτη, Φεβρουαρίου 04, 2010

Τι λένε οι άνθρωποι...

Από το ΠΑΣΟΚ μας λένε ότι αν κυβερνούσε η Ν.Δ. δεν θα λάμβανε τα αναγκαία μέτρα...

Βέβαια το ΠΑΣΟΚ βγήκε με σημαία ότι δεν ήταν αναγκαία τα μέτρα που έλεγε η Ν.Δ. και το γνωστό "Λεφτά υπάρχουν".

Είναι σίγουρο ότι αν έβγαινε η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ θα συνέχιζε τον λαϊκισμό και τα ΜΜΕξαπάτησης και οι συνδικαλιστές θα ξεσήκωναν επανάσταση για να μην ληφθούν τα αναγκαία μέτρα. Αντίθετα η αντιπολίτευση λέει ότι έλεγε και πριν τις εκλογές ως κυβέρνηση.

Επιμένουν από το ΠΑΣΟΚ στις ανοησίες τους; Τσαούσα; Κρόγια; Για μιλήστε για την ταμπακιέρα... Αν ήσασταν αντιπολίτευση σήμερα θα δεχόσασταν αυτά τα μέτρα στα οποία εμείς συμφωνούμε; Η θα συνεχίζατε τον λαϊκισμό;

Φταίει σε ένα πράγμα η Ν.Δ. Έπρεπε το 2004, όταν ανέλαβε να παρουσιάσει την κατάσταση τόσο δραματική όσο την παρουσιάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Δεν το έκανε και τώρα έρχεται το ΠΑΣΟΚ να μας πει ότι για όλα φταίει η Ν.Δ. Ε δεν παίζεστε...

4 σχόλια:

Antilogos είπε...

Φταίει σε ένα πράγμα η Ν.Δ. Έπρεπε το 2004, όταν ανέλαβε να παρουσιάσει την κατάσταση τόσο δραματική όσο την παρουσιάζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Για να κάνω τον "συνήγορο του διαβόλου" : Αυτό και μόνο αποδεικνύει άλλη μία φορά ότι η Ν.Δ δεν είχε (και φοβάμαι πώς ούτε σήμερα έχει...) καταλάβει τι εστί ΠΑΣΟΚ...

aggelos είπε...

http://jimmy278.blogspot.com/2010/02/deal.html

Βγαίνουν στή δημοσιότητα οι (φανερές) πτυχές τού deal Παπανδρέου - Σαμαρά...

...Ο Παπανδρέου έδωσε αλλαγές στό μεταναστευτικό, στόν Καλλικράτη, στόν εκλογικό νόμο (αυτά είναι τα ανακοινώσιμα). Πήρε τό ok να περάσει τα μέτρα του ..

Ανώνυμος είπε...

Απο το Antikrogias

Τα ίδια δεν θα έκανε και η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, αν επανεκλέγονταν στις 4 του Οκτώβρη;
1. Αν επανεκλεγόταν η Ν.Δ. στις 4 του Οκτώβρη δεν θα υπήρχε κυβέρνηση. Δεν θα μας άκουγε κανείς. Με τι μούτρα θα παρουσιαζόταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μία κυβέρνηση που απέκρυπτε, όπως αποκάλυψε χθες η ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων, 55 δισ. ευρώ χρέος; Που «μαγείρευε» στοιχεία μέχρι και την παραμονή των εκλογών; Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του κυριολεκτικά «πήδηξαν από το πλοίο».
2. Αν επανεκλεγόταν η Ν.Δ. στις 4 του Οκτώβρη, δεν θα έκανε τίποτα. Τα κλειδιά της χώρας θα είχαν ήδη παραδοθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
3. Και φυσικά, αν επανεκλεγόταν η Ν.Δ. στις 4 του Οκτώβρη, δεν θα υπήρχε επίδομα αλληλεγγύης, δεν θα υπήρχε αύξηση των δαπανών για τις δημόσιες επενδύσεις, την υγεία και την παιδεία, δεν θα υπήρχε νέο, δίκαιο, φορολογικό σύστημα που επιβαρύνει τους έχοντες και κατέχοντες, τη μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα μερίσματα των μεγαλομετόχων, τις off-shore, κ.ο.κ. Ποιος π.χ. θα κυνηγούσε τη φοροδιαφυγή μέσω off-shore; Μία κυβέρνηση με υπουργούς που διέθεταν off-shore για να φοροδιαφεύγουν;
4. Η αλλαγή της κυβέρνησης σε συνδυασμό με το μεγάλο κεφάλαιο αξιοπιστίας του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, υπήρξαν καταλυτικοί παράγοντες που απέτρεψαν τα χειρότερα για τη χώρα και τους πολίτες. Η χώρα στις 4 Οκτώβρη απέκτησε κυβέρνηση.

Laplace είπε...

παρα πολυ σωστος βασιλη!
το αναδημοσιευω!