Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2010

Συνάντηση αγροτών – Βούλγαρου πρωθυπουργού στον Προμαχώνα

Πηγή: Newsblog.gr

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση που είχαν η αντιπροσωπεία των ελλήνων αγροτών που βρίσκονται στον Προμαχώνα με το Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόϊκό Μπορίσοφ, ο οποίος έφτασε στα σύνορα με ελικόπτερο. Μετά την άφιξη του Μπ. Μπορίσοφ, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα ομόλογό του Γ.Παπανδρέου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η συνάντηση φαίνεται ότι ήταν επιτυχής, καθώς οι αγρότες υποσχέθηκαν να αφήνουν ανοιχτό το τελωνείο στον Προμαχώνα κάποιες ώρες κάθε ημέρα, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα με τις μεταφορές των προϊόντων από και προς τη Βουλγαρία.

Σχόλιο vasper: Κύριε Παπανδρέου, φανταστικέ Πρωθυπουργέ μας, τόσο δύσκολο ήταν να πείσετε εσείς τους αγρότες μας να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον κύριο Μπορίσοφ; Μήπως να φωνάξουμε τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό να μας λύσει μερικά ακόμα προβλήματα; Τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Σήμερα γελάνε όλοι εις βάρος σας. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και σας έχω πρωθυπουργό.

4 σχόλια:

aggelos είπε...

αμαν,,,ξεφτιλααα..τους συνανταει ο βουλγαρος -που δεν ειναι δουλεια του και μπραβο του...και τους φτυνει ο δικος μας...
φανταστητε τι θα του λενε...

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γινόταν αν ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός διαβουλεύονταν με τους Έλληνες αγρότες προκειμένου να ανοίξουν οι δρόμοι;
Στα ΜΜΕ θα ήταν πρώτο θέμα τουλάχιστον για μία εβδομάδα και όλοι θα ζητούσαν παραίτηση της κυβέρνησης, τον Καραμανλή θα τον λοιδορούσαν ότι παίζει Play Station κλπ.
Σήμερα το θέμα πέρασε στα ψιλά στα ΜΜΕ, ανύπαρκτα σχόλια στα Blog και όλα καλά και ωραία.
Τι συμβαίνει;
Ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.
Καταλαβαίνει πολλά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός παρέδωσε ολόκληρη την Ελλάδα δεμένη χειροπόδαρα στον Τζέφρυ?
Ελάτε ντέ μήν ντρεπόσαστε να μας τον πείτε ο φίλος σας ο Καραμάν.

Vassilis είπε...

Αυτοί που τον ψήφισαν και παράτησαν τον Καραμανλή στα δύσκολα.

Κατάλαβες;