Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2010

Μήνυση σε Αδέσμευτο blogger από... ΠΑΣΟΚ;

Πριν τρεις μέρες κατατέθηκε μήνυση εναντίων blogger που συμμετέχει όπως και εγώ στους Αδέσμευτους. Σήμερα πήγαν σπίτι του (!!!) και πήραν τον "σκληρό του δίσκο". Η μήνυση έχει να κάνει με αποκαλύψεις σχετικά με σκάνδαλο στελέχους του ΠΑΣΟΚ; Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι.

Ενημέρωση: Τελικά είναι έτσι. Οι δημοσιοκάφροι που γράφουν στο τροκτικό το επιβεβαιώνουν. Αν αυτό είχε γίνει επί Ν.Δ. ενάντια σε ΠΑΣΟΚο blogger θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες!!! Όσο για τον "εκβιασμό" που λένε, πουθενά δεν ζητείται κάτι από τον... θιγμένο για να μην γίνουν αποκαλύψεις. Ούτε καν να παραιτηθεί. Οι αποκαλύψεις θα γίνουν όμως...

Ενημέρωση 2: Ο blogger δεν διώκεται για εκβιασμό όπως γράφουν οι πληρωμένοι δημοσιοκάφροι του τροκτικού, αλλά για συκοφαντική δυσφήμιση. Μάλιστα ο ίδιος ο blogger δεν έχει λάβει ακόμα γνώση του κατηγορητηρίου (εκτός του ότι πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση). Πως λοιπόν το τροκτικό μιλάει για εκβιασμό; Μήπως αυτό εκβιάζει τους bloggers; Γιατί ως γνωστών το τροκτικό δεν είναι bloggers. Ένα μάτσο πληρωμένοι δημοσιοκάφροι είναι.

1 σχόλιο:

γαμώσταυρος είπε...

Σχετικά άσχετο!
ΒΟΥΛΗ

http://gamostavros.blogspot.com/