Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2010

Τόση δημοκρατία, από τη χούντα είχαμε να δούμε! Συλλήψεις λόγω …πεποιθήσεων!

Πηγή: www.olympia.gr

Επιτέλους η αστυνομία εφάρμοσε το νόμο για μία φορά. Το νόμο του ‘73 μιλάμε περί συγκεντρώσεων, που είχε ψηφιστεί από τους πραξικοπηματίες εν όψει της εισβολής στην Κύπρο.

Επιπλέον εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά ο νόμος για την κουκούλα ενώ – πάλι για πρώτη φορά – φαίνεται ότι συνελήφθησαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση!Μαζί και ένας δημοσιογράφος (43+1) δηλαδή. Α, υπήρχε και μία άλλη συγκέντρωση που υποτίθεται ότι έγιναν επεισόδια αλλά δεν συνελήφθει κανείς.

13χρονοι, ανήλικοι, δημοσιογράφοι. Επιτέλους η νομιμότης επανήλθε στη χώρα!

Την έκπληξη, σας τη φυλάμε για το τέλος: Ποιός λέτε ότι είναι ανακριτής στην περιβόητη υπόθεση; Μα ο περιβόητος Ζαγοριανός!! Αμ πως, άμα είναι να το κάνεις, χρησιμοποιείς ανθρώπους με “Γερμανική” πειθαρχεία.

Δεν σας θυμίζει λίγο υπόθεση Προβόπουλου; Που ξεπλύθηκε εν μία νυκτί από τα αμαρτήματα του Σιλωάμ ώστε να “φροντίσει” με τις δηλώσεις του να διευκολύνει τον δανεισμό της χώρας; Πως νομίζετε ότι ξεπλένονται τα “αμαρτήματα” από τις διάφορες εξουσίες;

Πάρτε και γεύση εισαγγελέα: «Μα πως ενδιαφέρεται να καλύψει το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η Ελεύθερη Ωρα; Δεν είναι Δεξιά εφημερίδα;»

Μα πως γίνεται ο Φερέτης να καλύπτει αγώνα Άρη – Ολυμπιακού; Αφού είναι ΠΑΟΚτζής!

Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν: Η Ελλάδα απελευθερώθηκε με αντάρτικο από όλες τις κατοχές. Όπου δεν έγινε αντάρτικο, είχαμε Σμύρνες και 1897. Πίσω απ’ όλα υπήρχε και κάποιος Φον Γκρούμπκωφ.

Επιπλέον οι δυνάμεις κατοχής έβγαλαν και τη σημαία για να μην παραμυθιάζουν τον κόσμο. ‘Αλλο ένα κρεσέντο ειλικρίνειας!

1 σχόλιο:

γαμώσταυρος είπε...

Στο τέλος, "ξυρίζουν τον γαμπρό"!