Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2010

Απίστευτη κοροϊδία...!!!

Καταθέτει μία καθαρά αντισυνταγματική τροπολογία ο κ.Παπακωνσταντίνου που ορίζει ότι πολίτες της χώρας θα φορολογηθούν με άγνωστους συντελεστές τον... Μάρτιο, για γονικές παροχές που έκαναν από τις 8 Γενάρη. Ξεσηκώνεται θύελλα αντιδράσεων γιατί αυτή η τροπολογία πέρασε βράδυ... Προσοχή... το πρόβλημα είναι ακόμα το αντισυνταγματικό της τροπολογίας.

Βγαίνει ο κ.Παπουτσής (από το ΠΑΣΟΚ) και κατακεραυνώνει τους υπουργούς που κατέθεσαν την τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο.

Αποσύρουν την τροπολογία... και θα την επαναφέρουν αυτή τη φορά σωστά. Ωραία... Όλοι ευχαριστημένοι.

Αμ δε!!! Η φορολόγηση θα ισχύσει από τις 8 Γενάρη!!! Κατά τα άλλα αυτή η κυβέρνηση πάει καλά!!! Το πρόβλημα (η αντισυνταγματικότητα) λύθηκε (ξεχάστηκε)... λύνοντας κάτι άλλο!!!

Είπατε τίποτα κορόιδα; Ε; Δεν άκουσα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html