Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Δεν είναι σοβαροί...

Οι αγρότες στους δρόμους πάλι. Και η κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση τους είχε υποσχεθεί τα πάντα τώρα τους καλεί σε... ανοιχτό δημόσιο διάλογο στο... Ζάππειο. Πάλι καλά που δεν τους καλεί σε chat μέσω MSN!!!

Κυρία Μπατζελή σοβαρευτείτε και καλέστε τους Αγρότες στο γραφείο σας. Εξηγήστε τους το πρόγραμμά σας και ακούστε τα αιτήματά τους. Δεν λέμε να τα ικανοποιήσετε όλα. Με μερικά συμφωνείτε ήδη. Ε αυτά ικανοποιήστε τα άμεσα.

Τα οικονομικά πράγματι δεν μπορείτε. Ωραία... εξηγήστε το όμως και σταματήστε να πετάτε το μπαλάκι στην προηγούμενη κυβέρνηση για... επιδοτήσεις. Αποζημιώσεις ήταν. Μη λέτε ανοησίες και μας βάλουν και πρόστιμα από την Ε.Ε. Δεν είναι βλάκες. Ακούνε αυτά που λέτε και θα σας τα γυρίσουν πίσω.

Όσο για τους αγρότες... το έχω ξαναπεί. Δεν γίνεται να έχουν πάρει τόσα χρήματα σε επιδοτήσεις στο παρελθόν και να συνεχίζουν να δουλεύουν λες και είναι στα 1980!!! Αν δεν οργανώθηκαν και δεν έκαναν συνεταιρισμούς, αν δεν φρόντισαν να διαπραγματεύονται τις τιμές που θέλουν αλλιώς να τυποποιούν οι ίδιοι το προϊόν τους, δεν τους φταίει κανένας άλλος εκτός από το ξερό τους το κεφάλι. Οπότε ας αφήσουν τα μπλόκα που το μόνο που κάνουν είναι να ταλαιπωρούν ακόμα περισσότερο την οικονομία της χώρας και ας σοβαρευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: