Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ελέγχουν το παιχνίδι...

Όσο και να φωνάζουμε εμείς στα blogs, όσο και να παραθέτουμε τα πραγματικά γεγονότα και το τι συμβαίνει, ο μέσος Έλληνας ενημερώνεται κυρίως από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης. Ακόμα και τα νέα από τα blogs που ακούγονται είναι αυτά που αναπαράγονται από τα ΜΜΕ.

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους εκεί στην Νέα Δημοκρατία, να διαγράψουν μερικούς ηλίθιους που γυρίζουν από κανάλι σε κανάλι και λένε απίστευτα πράγματα, όπως ότι έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή και να αρχίσουν να φωνάζουν την αλήθεια. Να μην δέχονται απαντήσεις άλλα αντί άλλων από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους και να περάσουν στον κόσμο το τι πραγματικά συμβαίνει.

Αν η κυβέρνηση αυτή περάσει τα δύο νομοσχέδια που θέλει για απόδοση ιθαγένειας και εκλογικό νόμο, χάθηκε το παιχνίδι οριστικά. Και αν αυτό είναι κακό μία φορά για την Νέα Δημοκρατία είναι 10 φορές χειρότερο για την Ελλάδα και για το έθνος μας. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό.

6 σχόλια:

tsaousa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
tsaousa είπε...

Ναι μωρέ, κάποιος κάνει ενέσεις πειθούς στον κόσμο να ενημερώνεται μόνο από τα ΠΑΣΟΚικά μπλογκς και ΜΜΕ.

Έτσι σκεφτόσαστε, γι αυτό δεν έχετε δυστυχώς να προσφέρετε ΤΙΠΟΤΑ στη χώρα. Δυστυχώς.

"Δημήτριος ο Ταξιδευτής" είπε...

ετσι ειναι πεστα και ξαναπεστα και διαβασε και ενα σημερινο του Ανεμου να δεις και την αποκει μερια

Vassilis είπε...

@tsaousa, τα ΜΜΕξαπάτησης είναι ΠΑΣΟΚ και όταν αυτά φιλτράρουν. Διάβασε τι γράφω. Δεν σας έχουν μάθει ούτε ανάγνωση στο ΠΑΣΟΚ; Και εσύ ιθαγένεια με 3 τάξεις του δημοτικού πήρες;

tsaousa είπε...

Όταν γίνατε εξουσία ήταν καλά τα ΜΜΕ..
Βρε άιντε από δω.

Vassilis είπε...

Τα ΜΜΕ ήταν ΠΑΣΟΚικά ΠΑΝΤΑ. Οπότε ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ...