Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

Δείξε μου ποιόν κουμπάρο έχεις...

Πηγή: ΚΕΝΤΡΙ


Kαι ενώ οι αγρότες είναι στους δρόμους, ο κουμπάρος του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, κ. Δ. Παλαιοθόδωρος ετοιμάζεται να βγάλει στο δρόμο και τους κτηνοτρόφους! Ο κ. Δημήτρης Παλαιοθόδωρος είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ η οποία ελέγχεται από το ελληνικό δημόσιο.
Χτες που λέτε, ο κουμπάρος του Πρωθυπουργού
εξήγγειλε ότι η πρόθεση της μεγάλης αυτής αγροτικής βιομηχανίας, θα είναι να συμπιέσει τις τιμές παραγωγού στο αιγοπρόβιο γάλα κατά 10 – 15%. Η εν λόγω εξαγγελία καταλαβαίνετε ότι ωθεί τους κτηνοτρόφους να αντιδράσουν έντονα, θεωρώντας ότι ο κ. Παλαιοθόδωρος σέρνει το χορό και εξ ονόματος και για λογαριασμό και άλλων ιδιωτικών βιομηχανιών.

το διάβασα στο Espresso news και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα κακά αυτού του τόπου, φταίει αυτή η αναθεματισμένη ψηφοθηρική συνήθεια των πολιτικών και των πολιτευτών, να βαφτίζουν ό,τι μπουσουλάει και να στεφανώνουν ό,τι παντρεύεται...
Εμ βέβαια, και από στατιστικής άποψης να το πάρεις, αν έχεις μερικές εκατοντάδες κουμπαριές, θα έχεις και απατεώνες και λαδωματήδες και αρπαχτούληδες και μπερμπάντηδες και ηλίθιους και γκαφαδόρους. Μια μικρογραφία της κοινωνίας...
Πάντως, το θέμα έχει πολύ μεγάλο Ηπειρωτικό ενδιαφέρον, μιας και η ΔΩΔΩΝΗ έχει την έδρα της στα Γιάννενα, απορροφάει το σύνολο σχεδόν της παραγωγής γάλατος της Ηπείρου, ανήκει κατά πλειοψηφία στην Α.Τ.Ε. και παραδοσιακά οι τιμές που έδινε ήταν πάνω από τον μέσο όρο της υπόλοιπης Ελλάδας...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ψέμματα τελείωσαν.
Ούτε Κωστάκη, ούτε Γιωργάκη, ούτε Αντωνάκη που όπως φαίνεται θα είναι και αυτός μιά απο τα ίδια.
Στις επόμενες εκλογές σε περιμένουμε και εσένα Βασίλη να αγωνιστούμε σκληρά για τον μόνο τίμιο πολιτικό, πατριώτη, δεξιό, πραγματικό Έλληνα.
Τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Τα ποσοστά του πρέπει να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερα για να είναι η πατριωτική φωνή του όσο το δυνατόν ισχυρότερη. Συμπαράσταση στον Γιώργο Καρατζαφέρη και στον σκληρό αγώνα του ενάντια στους βρωμύλους λαθρομετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

O Γιώργος και το Αvatar...
http://blogs.telegraph.co.uk/finance/edmundconway/100003420/how-the-greek-leader-forgot-about-his-debt-crisis/

Vassilis είπε...

Με τον Καρατζαφέρη που έπεσε στην παγίδα της διάσπασης της δεξιάς εγώ δεν πάω, ακριβώς για τον ίδιο λόγο που δεν υποστήριξα Σαμαρά για την αρχηγία της Ν.Δ.

Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Η πολιτική με ενδιαφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Εεεε εντάξει και ο Καραμανλής ο φίλος σου ήταν υπερ-υπερ-υπερ-υπερ-ενωτικός γι'αυτό τον γουστάρεις τόσο πολύ ακόμα.
Τί να το κάνεις όμως αφού με την πολιτική του έφτασε τον Γιωργάκη κοντά στο 45%, λίγο ακόμα θα ξεπέρναγε και τον πατέρα του ακόμα.

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, ο Γιώργος πήρε 9000 ψήφους περισσότερους από το 2004 που έχασε. Ο μόνος λόγος που ξεπέρασε τόσο την Ν.Δ. ήταν γιατί ο κόσμος δεν την ψήφισε.

Φυσικά και φταίει και η Ν.Δ. καθώς καθυστέρησε πολύ σε θέματα που έπρεπε να λύσει από τα πρώτα 4 χρόνια, αλλά σε πολλά φταίνε και τα ΜΜΕξαπάτησης, η κακή επικοινωνιακή πολιτική και το γεγονός ότι η Ν.Δ. απέφυγε τον ρεβανσισμό και τον διορισμό δικών της παιδιών.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος έφυγε γιατί περίμενε η Ν.Δ. να είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ και να βολέψει και τους άλλους

Ε τώρα η Ελλάδα θα φάει το ΠΑΣΟΚ και οι Έλληνες θα φορτωθούν τα αποτελέσματα της πολιτικής του για να μάθουν...

MOLEMOU είπε...

Ε τώρα η Ελλάδα θα φάει το ΠΑΣΟΚ και οι Έλληνες θα φορτωθούν τα αποτελέσματα της πολιτικής του για να μάθουν...


ΑΜ ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη ο σωστός ηγέτης όλα τα προβλέπει και τα καταλαβαίνει. Άν κατα την γνώμη σου αυτό που στοίχισε στον Καραμανλή είναι οτι δέν βόλεψε δικά του παιδιά έπρεπε 6 χρόνια να το είχε καταλάβει. Να τα βόλευε έστω στα τελευταία του για να μήν έχει τέτοια κατάληξη.