Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

Κεκτημένα δημοσίων τεμπέληδων και... βολευτών

Το ξέρατε ότι οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν.... 16 μισθούς το χρόνο; Όχι 12... όχι 14, αλλά 16!!! Και πρέπει να διατηρηθούν για... ιστορικούς λόγους σύμφωνα με τον πρόεδρο της βουλής!!!

Τι πράγμα είναι αυτό με τα κεκτημένα των δημοσίων τεμπέληδων. Δηλαδή τα κανονικά κεκτημένα δεν τους φτάνουν; Θέλουν παραπάνω; Απαιτώ ισότητα τώρα. 14 μισθοί εκείνοι ή 16 όλοι μας!!! Δεν το κατάλαβα. Είναι πιο... ίσοι από εμάς τους ιδιωτικούς υπαλλήλους;

Αφήστε που τελικά δεν κάνουν μείωση των μισθών τους οι βολευτές μας. Το διαφήμισαν, πήρε τα εύσημα για αυτό ο φανταστικός πρωθυπουργούλης μας, αλλά τελικά δεν θα γίνει. Αυτό βέβαια δεν το διαφημίζουν. Κρατάνε απλά την μείωση που έκανε η Ν.Δ. Πάλι καλά!!! Πάλι καλά να λέτε που δεν ζήτησαν και αύξηση.

ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε; Φάτε το...

6 σχόλια:

aggelos είπε...

τι,δεν εγινε η μειωση?
μονο λογια.?

aggelos είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_08/01/2010_385946

τι γινεται τελικα?

aggelos είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_08/01/2010_385911

ζαλιστηκα!
καλα τι μπερδεμενη κυβερνηση..

Vassilis είπε...

Η μείωση του 15% είχε αποφασιστεί από την Ν.Δ.!!! Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει τίποτε άλλο. Απλά "σκέφτεται" να φορολογήσει τον 15ο και 16ο μισθό (!!!???) των υπαλλήλων της βουλής!!!

aggelos είπε...

" Απλά "σκέφτεται" "
και αυτο πολυ ειναι..για τον Γκαπ μιλαμε..

Demelene είπε...

Δυστυχώς το ξέραμε. Και μάλιστα ξέραμε και τα 2χιλιαρα των καθαριστριων που δεν κάνουν και τιποτα, όπως επίσης και κάτι δηθεν τουαλέτες του υπογείου στο γκαράζ.

Επίσης ξέρω οτι και οι καθηγητές παίρνουν 15 μισθούς αλλά δεν ειμαι σίγουρος εντελώς. Μπορεί να μου πει κάποιος?