Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Το θέμα Νάξιου στη βουλή. Μία δοκιμασία για την ποιότητα της δημοκρατίας.

Πηγή:www.olympia.gr

Παρέμβαση σήμερα στη βουλή, του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Νικολόπουλου στο θέμα που δημιουργήθηκε με την δίωξη του blogger Νάξιου (naxios.blogspot.com). O βουλευτής με σχετική αναφορά του στον υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση υπέβαλλε το άρθρο των αδεσμεύτων «Εκβιασμός ή πολιτική δίωξη» και ζητάει την υποβολή όλων των στοιχείων και την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης. Ίσως λοιπόν με αυτό τον τρόπο να φωτισθούν τα στεγανά της υπόθεσης….

onlinepress

σσΟ: Το θέμα είναι σοβαρότατο και μπράβο στον Νικολόπουλο. Εννοείται ότι θα έχει την πλήρη στήριξη και όλα τα στοιχεία στη διάθεση του. Εντός των ημερών θα υπάρξουν αρκετές πρωτοβουλίες και παραστάσεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο βίντεο όπου στο ένα γνωστός δημοσιογράφος παραδέχεται ότι είναι διαχειριστής σε ιστολόγιο που διώκεται για κακουργήματα ενώ σε ένα δεύτερο (πρέπει να έχει γυριστεί σε υπουργείο) υπάρχει δημοσιογράφος που υποστηρίζει ότι “δουλεύει” σε παρόμοιο ιστολόγιο για λογαριασμό γνωστού δημοσιογράφου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι κάνει …οικονομικό ρεπορτάζ!!! Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις λοιπόν.

1 σχόλιο:

Agg3los είπε...

συνεχιζουν και λενε στο μεγκα οτι η πλειοψηφια δεν μπορει να αποφασιζει για τη μειοψηφια μεταναστες κλπ..μονο που ξεχνανε οτι θα ανθρωπνα δικαιωματα μπαινουν στο συνταγμα απο την αυξημενη πλειοψηφια της βουλης ..
το θεμα ειναι βεβαια οτι το θεμα των μετανασταων ειναι πολυπλοκο και θεμα λεπτομεριων και δεν μπορει πρακτικα με ενα ναι ή οχι να αποφασιστει απο το λαο αμεσα και χρειαζεται ολοκληρη μελετη..