Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

Δενδρίτες και Σκηνίτες...

Αδέλφια μου... αλήτες... πουλιά... τραγουδούσε κάποτε ο λαϊκός μας τροβαδούρος.

Σήμερα η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει η σύζυγος του δίνει επιδόματα σε... αδέλφια μας σκηνίτες και δενδρίτες (λαθρομετανάστες).

Διαβάσετε και θαυμάστε:

Πηγή: gianniotis

'

Το Pasok, πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στους "αδελφούς" μας - λαθρομετανάστες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει με έργα, το μέγεθος της ανθελληνικότητός του.
Εξαγοράζει λοιπόν τους μελλοντικούς του ψηφοφόρους, με δημόσιο χρήμα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού!
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, 22.000 "αδέλφια" μας έλαβαν τέτοια επιδόματα.
Προτιμήθηκαν οι "σκηνίτες" και οι "δενδρίτες".
Πρόκειται - όπως αντιλαμβάνεσθε - για μόνιμους λαθρομετανάστες που δηλώνουν ως τόπο κατοικίας σκηνές, δένδρα, γέφυρες, τούνελ κ.λ.π.
Άρα, σωστά ο αρχηγός του Pasok, έλεγε προεκλογικά, ότι "λεφτά υπάρχουν".

2 σχόλια:

VERÓNICA MARSÁ είπε...

Ουφ, ο δήμαρχος του χοριού μας θα πάει τωρα στο δυκαστίριο γιατι σε ένα σπιτι του, οπού δεν μένει κανείς χρόνια και είναι ερίπια, "μένουν" 34 ρουμάνοι που τον ψιφήσανε στις πρωιγοθμένες εκλογές. Αυτοί οι ρουμάνοι (των οποιών έχουμε χιλίαδες) ούτε μένανε ποτέ στο σπίτι αυτό ουτε και στο χοριό. Αυτοί οι ρουμάνοι έχουνε μία μεγάλη μαφία που τις τελευταίες μέρες κλέψανε το σπιτι μας και το αληθεινό σπίτι του δήμαρχου. Αυτός ο βλάκας για να καταφέρει την θέση του στο δημαρχείο πούλησε όλο το χοριό. Καταραμένοι μεταναστες! και να μου λένε μετά ρατσιστρια! Αν και δεν ξέρω αν ρατσιστρια ενάντιον τους ρουμανους ή των δήμαρχων.
Καλά, δεν ξέρω αν θα το καταλαβαίνεις, ελπήζω ναι.
Φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Τί απάτη είναι αυτή? Μετά σου λέει πλήρωνε φόρους.