Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

Διαφωνείς; Ακροδεξιέ...

Πηγή: TA NEA

"Ακροδεξιά σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα www.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών.

Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Στην ιστοσελίδα της δημόσιας διαβούλευσης υπάρχουν, πάντως και οι απόψεις εκείνων που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων."

Σχόλιο vasper: Καλύτερα ακροδεξιός παρά ηλίθιος βολεμένος ΠΑΣΟΚος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο για την αναρτηση!Τα εχουν παιξει!και που σαι ακομα....

Agg3los είπε...

παντως πλακα πλακα.το να βλεπεις σε μια σελιδα το opengov και να μπορεις να σχολιασεις αρθρο προς αρθρο,ειναι κατι!μου κανει εντυπωση!ειναι ενα βημα μπροστα ,παρολο που το επομενο ειναι ,να λαβουν κιολας υποψιν τους αυτα τα σχολια..

john anast είπε...

Νομίζω ότι το είπες και σε άλλη ανάρτησή σου πως αυτή η απάτη του opengov έχει σα βασικό σχεδιασμό την απενοχοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης. Όταν μαζέψουν μερικά θετικά σχόλια θα λένε, ορίστε ο κόσμος το θέλει. Όταν θα έχουν αρνητικά, θα κάνουν αυτό που έκαναν τα ΝΕΑ. Θα τα βαπτίζουν ακροδεξιά και επομένως υστερόβουλα.
Αλήθεια, αν θέλουν να δημιουργησουν ένα είδος ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος γιατί δεν το κάνουν κι επίσημα με μια ανεξάρτητη αρχή ας πούμε και όχι με κοματόσκυλα;