Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

Τι είπες Γιώργο;

Παρέμβαση έκανε ο φανταστικός πρωθυπουργός μας για τα τέλη κυκλοφορίας!!! Θα φροντίσει να τα κάνει δικαιότερα, όπως απαιτεί ο λαός του και θα....

Το ξέρει αυτός ο γιάπης που παριστάνει τον οικολόγο πρωθυπουργό ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέθεσαν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους... δεκάδες έμποροι μεταχειρισμένων παρόπλισαν έναν στόλο (!!!) από οχήματα που το νέο "παλαιό" καθεστώς τα έκανε ασύμφορα!!!

Ποιος θα τους αποζημιώσει τώρα αυτούς; Ο φανταστικός πρωθυπουργός μας; Τι πατάτες είναι αυτές που κάνουν; Ακύρωσαν ένα ανταποδοτικό μέτρο, το άλλαξαν με ένα φοροεισπρακτικό και τους γύρισε μπούμερανγκ... αλλά την πλήρωσε ο κοσμάκης!!! Κάνας ΠΑΣΟΚος blogger θα βγει να μιλήσει για αυτές τις ανοησίες;

Και το κερασάκι στην τούρτα; "Θα κάνουμε και ένα χρόνο να επιλέξουμε Γενικούς Γραμματείς αν χρειαστεί". Τι λες ρε μεγάλε!!! Σοβαρά; Για να διαλέξετε δηλαδή αυτούς τους πρασινοφρουρούς χρειάζεστε ένα χρόνο; Τόσο πολύ δεν μπορείτε πια να συνεννοηθείτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ;

Τον έκαναν από Γιωργάκη, Γιώργο, 100 μέρες πριν τις εκλογές. Ούτε 100 μέρες μετά είναι πάλι Γιωργάκης. Λίγος και άχρηστος. Σαν την κυβέρνησή του.

Αντώνη Σαμαρά... ξύπνα και ξύπνησε και τους "λυπημένους" στην Ρηγίλλης. Ο Παπανδρέου θα μας τα κάνει μπάχαλο.

1 σχόλιο:

aristos είπε...

Σε 1 χρόνο ΘΑ κάνουμε όσα ΔΕΝ έχουν γίνει σε 200....

Απόσπασμα άρθρου "Προχωράμε με βάση όσα ανακοινώσαμε"
(ana-mpa.gr)

Εξ άλλου σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν τη διεξαγωγή μιας απογραφής, από κοινού με τη ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ότι θα σκεφτόταν μια τέτοια πρόταση, ενώ χαρακτήρισε συμπαθητική την αντιπαράθεση με τον αρχηγό της ΝΔ Α.Σαμαρά στην Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Επίσης, ο κ. Παπανδρέου απαντώντας σε ερώτηση για το ύψος των τελών κυκλοφορίας έδειξε να αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών εξετάζονται αλλαγές για τα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την καθυστέρηση στην τοποθέτηση γενικών γραμματέων στα υπουργεία και τόνισε ότι είναι προτιμότερο να περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια.

Σχόλιο:
Καλό κι αυτό ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και πληροφορήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.
Δεν μπορούσαν να τον πληροφορήσουν νωρίτερα...


Ας περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια!!!
Πέραν όλων των άλλων χαρισμάτων και πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο Κος Πρωθυπουργός, μας προέκυψε και "Χιουμορίστας".
Οι 100 ημέρες του ΠΑΣΟΚ πάνε για 1 χρόνο, που θα ισοδυναμεί με 200 χρόνια..

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/12/100-200.html