Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

Βλακώδης προπαγάνδα ή απλή βλακεία;

Σήμερα στον ALPHA είχε συνέντευξη από μία Ελληνίδα επιχειρηματία που μας έλεγε πόσο ευτυχισμένες είναι οι γυναίκες των Μουσουλμάνων στις χώρες τους, καθώς δεν χρειάζεται να εργάζονται, πάνε από πάρτι σε σπα και είναι ευχαριστημένες παρά ότι φοράνε αυτά τα φορέματα που καλύπτουν τα πάντα, μερικές φορές ακόμα και τα μάτια τους (αν πέσουν σε "λίγο αυστηρό" σύζυγο)!!!

Έτσι είναι αδέλφια μου. Αφήστε τα φοβικά και ακροδεξιά σύνδρομα και επιβάλετε στις γυναίκες μας να φοράνε μπούρκα για να είναι ευτυχισμένες αφού θα μπορούν να πηγαίνουν από πάρτι σε... σπα!!!

Αν ένας Μουσουλμάνος θέλει να πολιτογραφηθεί Έλληνας, θα πρέπει να δέχεται τον Ελληνικό Πολιτισμό. Όχι εμείς να δεχτούμε την βαρβαρότητα τους. Η αποδοχή της διαφορετικότητας έχει όρια. Αυτά του πολιτισμού.

1 σχόλιο:

Demelene είπε...

Ειχε γινε ενα ντοκιμαντέρ κάποτε από ένα από τα Ελληνικά Εξάντας, Εμπόλεμη ζώνη δεν θυμάμαι και ειχε λοιπον ένα από τους καραμήτρους άνδρες τους να εξηγεί γιατί η γυναίκα δεν μπορεί πχ να οδηγήσει.

Και έλεγε ότι δεν πρέπει να κουράζεται και ένα κάρο άλλες μην πω. Και του λεει ο δημοσιογράφος, καλή η φροντίδα αλλά έστω ότι θέλει να κουραστει έστω ότι θέλει να οδηγήσει..
Εεεεεεεεεεεεεεε μπρρρρρρρρρρρρρρρ και εμεις της παρέχουμε όλα .....

Και ειχε γίνει σκηνικό με μια καθηγήτρια Πανεπιστημιου, που αποφάσησε να οδηγήσει και πανικόβλητο ένα τσούρμο από άνδρες έτρεχε πίσω της να σταματήσει το και εγώ δεν ξέρω

Ανεξαρτήτως φίλε πάντως μια χαρά προβλέπονται όλα για την βιοσημότητα της και των παιδιών της πάντως