Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

Λεφτά υπήρχαν... αλλά έφυγαν!!!

Γράφει ο φίλος Κρόγιας για τις καταθέσεις που έφυγαν και κατηγορεί του καταθέτες για έλλειψη... "πατριωτισμού"!!! Ρε συ... τους θες εθνικιστές με τα λεφτά; Γιατί; Για να τα πάρει το ΠΑΣΟΚ και να τα κάνει ξενοδοχεία πολυτελείας για τους παράνομους μετανάστες;

Γιώργο, αυτά είναι τα αποτελέσματα του ερασιτεχνισμού του Παπακωνσταντίνου και του φανταστικού πρωθυπουργού μας. Όχι Γιώργο.... δεν εκβιάζουν την κυβέρνηση. Παίρνουν τα λεφτά τους και φεύγουν. Δικά τους είναι, ότι θέλουν τα κάνουν.

4 σχόλια:

Antilogos είπε...

Μέχρι και οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες τους τα λένε με τρόπο για τον ερασιτεχνισμό τους...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2009/12/2.html

Όσο για τον φίλο σου....
Άσε να περάσει λίγος καιρός....
Δώσε του χρόνο να ζήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση όπως το έχουμε ζήσει αρκετοί παλιότεροι και θα δεις τι θα γράφει....
Μήν τον πιέζεις τώρα , είναι ακόμα στα.... μέλια :)

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ!!!!!
Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ) ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΤΡΑΧΑΝΑ,ΚΡΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ!!!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ Ο ΚΡΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ!!!!!!

Agg3los είπε...

http://politis-gr.blogspot.com/

"Προεκλογικά το ΠαΣοΚ είχε υποσχεθεί την αύξηση του κονδυλίου για την παιδεία κατά 1 δισ. ευρώ. Εάν όμως βάλουμε κάτω τα αριθμητικά δεδομένα του κατατεθέντα προϋπολογισμού , τότε ανακαλύπτουμε ότι η διαφορά από τον περσινό προϋπολογισμό είναι μόνο.....160 εκατ. ευρώ και το ποσοστό του επί του ΑΕΠ είναι ...3.58%. Δηλαδή ίδιο με πέρυσι !
Το 5% που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Παπανδρέου για το 2010, παρέμεινε ....προεκλογικό πυροτέχνημα και τροφή εξαπάτησης του ελληνικού λαού."

να που πηγε το 1δις το χρηματων που δεν πηγαν στην αποσυρση..πουθενά!Ψευτρα Μπιρμπιλη...

Jim Slip είπε...

'Οχι, θα τους κάτσουν να τους ΚΛΕΨΕΙ τα λεφτά το κράτος (γιατί αυτό είναι οι φόροι, κλέψιμο) για τις "κοινωνικές υπηρεσίες" επιπέδου Ζιμπάμπουε που μας προσφέρουν οι πολιτικοί και ο δημόσιος τομέας.