Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2009

Καλή τη πίστη...

Πέρα από το τραγικό της υπόθεσης με την απόπειρα αυτοκτονίας του Παναγιώτη Διώτη, υιού του Εισαγγελέως Διώτη (περαστικά του ανθρώπου) υπάρχει και το πολιτικό θέμα. Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κύριος Χρυσοχοΐδης μας είπε ότι τον προσέλαβε ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο και... καλή την πίστη περίμενε το πτυχίο.

Να το δεχτούμε. Ισχύει αυτό για όλους, ή μόνο για όσους έχουν πράσινη ταυτότητα; Φυσικά το δεύτερο. Οπότε είναι σκάνδαλο "πράσινου" διορισμού.

Θυμάμαι πριν από λίγο καιρό ένας ανώνυμος μου έγραφε σε σχόλιο με στόμφο ότι οι "πράσινοι" είναι καλύτεροι και ποιο μορφωμένοι από τους "γαλάζιους". Αυταπόδεικτο ήταν. Πέραν του γελοίου του πράγματος (γιατί είτε "γαλάζιοι" είτε "πράσινοι" τα επίπεδα μόρφωσης και ικανοτήτων παίζουν ανάλογα το άτομο) υπήρχε και το τραγικό. Αυτός ο άνθρωπος το πίστευε. Πίστευε στην ανωτερότητά τους.

Αλήθεια... πόσοι είναι χωρίς πτυχίο; Γιατί εγώ θυμάμαι είχαν κάνει θέμα τα ΠΑΣΟΚοκάναλα και τα blogs για έναν "γαλάζιο" με κανονικό πτυχίο, αλλά αγορασμένο μεταπτυχιακό. Εδώ που έχουμε ανθρώπους χωρίς βασικούς τίτλους αλλά με διδακτορικά από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια που γίνονται Γενικοί Γραμματείς υπουργείων, άλλους Γενικούς Γραμματείς χωρίς κανέναν τίτλο σπουδών και τέλος... συμβούλους που προσλαμβάνονται καλή τη πίστη!!! Και το ομολογεί και ο υπουργός; Και τα ΜΜΕξαπάτησης λένε "έλα μωρέ δίκιο έχει ο άνθρωπος"!!! Αν αυτά γινόντουσαν επί Ν.Δ. θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Και όμως... τώρα όλα καλά. Γιατί; Μα γιατί έχουμε πλέον σοσιαλισμό!!!

Χούντα έχουμε παιδιά. Χούντα του ΠΑΣΟΚ. Δεν μιλάει κανείς. Δεν τολμάει να μιλήσει κανείς. Μόλις μιλήσει τον απειλούν ("Έχετε χάρη που δεν υπάρχει ακόμα πρόεδρος στην ΕΡΤ"). Έχουμε μέχρι και πρώην υπουργούς παιδείας να μας λένε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν ανώνυμα blogs!!! Και όμως... όταν ο αρμόδιος υπουργός δικαιοσύνης επί Ν.Δ. είχε τολμήσει να μιλήσει, όχι για τα blogs γενικά, αλλά για τα αυτοαποκαλούμενα δημοσιογραφικά blogs είχε ξεσηκωθεί θύελλα. Σήμερα; Μούγκα στην στρούγκα. Μην μιλήσεις!!!

Τότε που επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο κ.Ζαχόπουλος για προσωπικούς λόγους έδειξαν καμία ευθιξία αυτά τα ΠΑΣΟΚικά καθάρματα; Η τον διέσυραν συνέχεια στα κανάλια και στα blogs επί μήνες για να πλήξουν την κακιά δεξιά; Τι έλεγε τότε ο κύριος Χρυσοχοΐδης;

Άλλο πράσινος βέβαια και άλλο γαλάζιος...

Καλή τη πίστη; Κακό του κεφαλιού σας...

1 σχόλιο:

john anast είπε...

Φαντάσου να ήταν ΝΔκράτης τι θα είχε γίνει.
Φασισμός των ΜΜΕ στο τετράγωνο.
Μου κάνει εντύπωση. Ακούω ειδήσεις αλλά αυτό δεν το ακουσα.