Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

Δεν έγινε τίποτα...

Όλα τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης σήμερα μιλάνε για την "επιτυχία" του Χρυσοχοΐδη να... περιορίσει τα επεισόδια. Αλήθεια, αν η κακιά δεξιά είχε κάνει τόσο μεγάλο αριθμό συλλήψεων πέρσι τι θα έγραφαν; Μήπως ότι έχουμε χούντα; Φαρισαίοι...

Και πως τολμάνε να μιλάνε για επιτυχία την στιγμή που κατέβασαν την Ελληνική σημαία, την έκαψαν... και έστειλαν και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών στην... εντατική με εγκεφαλικές κακώσεις; Έτσι είναι οι επιτυχίες; 26 Αστυνομικοί τραυματισμένοι... ποιος ξέρει πόσοι σοβαρά; Αυτή είναι επιτυχία; 22 καταστήματα κατεστραμμένα!!! Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!!!

Ανάμεσα σε συλληφθέντες σε γιάφκα αναρχικών (δήθεν χώρο συζήτησης) τα δύο παιδιά ενός βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και ο κύριος αυτός είναι ακόμα στην βουλή... Μήπως θα αποτάξουν τους αστυνομικούς που έκαναν τις συλλήψεις για τιμωρία;

Και για να τελειώνουμε... δεν φταίει η αστυνομία. Η αστυνομία έκανε την δουλειά της, όσο την άφησαν. Αυτοί που φταίνε είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και αυτοί είναι στην κυβέρνηση και στην... "αριστερά".

Είναι μία από τις χειρότερες στιγμές της κοινωνίας μας όταν η δολοφονία ενός παιδιού χρησιμοποιείται για πολιτικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: