Παρασκευή, Δεκεμβρίου 11, 2009

Επιτέλους νομοσχέδιο; Είναι δυνατόν ρε παιδιά;

Πηγή:enimerwsi-gr.blogspot.com

Ο κόσμος τους εμπιστεύτηκε (όσοι δηλαδή το έκαναν). Το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να μπεί στη Βουλή. Και τα δύο πέρσι φαινόντουσαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος λοιπόν τους ψήφισε. Οι μέν κυβέρνηση, οι δέ στη Βουλή. Και το κακό δεν έχει αργήσει ήδη να γίνεται πραγματικότητα.

Είναι δυνατόν ρε παιδιά να αποφυλακίζουν με νομοσχέδιο 3000 εμπόρους ναρκωτικών; Εμπόρους το τονίζουμε όχι ναρκομανείς...Σκεφτείτε τί θα έπρεπε να γίνει στα κανάλια, στις εφημερίδες και γενικά σε όλα τα ΜΜΕ...Όμως όλοι σιωπούν...Εκτός βέβαια από την ανεξάρτητη φωνή των Ελλήνων πολίτων...Τα Blogs

Ήθελα να ξερα αν αυτό το έκανε η κυβέρνηση του Καραμανλή τί ακριβώς θα γινόταν; Θα είχε βουλιάξει το θέμα έτσι απλά...Είναι πάρα πολύ σοβαρό...Θα αφεθούν ελεύθεροι άνθρωποι που είναι απόλυτα λογικό να ξανακάνουν το συγκεκριμένο έγκλημα. Αυτό ξέρουν να κάνουν μόνο στη ζωή τους. Και θα είναι και αποφυλακισμένοι...Δεν θα έχουν αποδράσει...Με τη βούλα του Ελληνικού Δημοσίου θα μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις μπίζνες τους.

Είναι πραγματικά ντροπή και το ΠΑΣΟΚ αν συνεχίσει έτσι, (για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφερόμαστε καν) θα έχει πολύ άσχημα ξεμπερδέματα. Πρώτα οι ψεύτικες ελπίδες για την Ελληνική οικονομία, στη συνέχεια οι διορισμοί "πράσινων παιδών", οι χλιδάτες ζωές πολλών εκ των υπουργών, και τώρα αυτό...Και όλα αυτά σε χρόνο ρεκόρ...Μόλις 60 ημέρες...Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει τί άλλο έχει να συμβεί...

Σχόλιο vasper: Ένα από τα πρώτα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ είναι για την γρηγορότερη απελευθέρωση εγκληματιών του χειρίστου είδους. Κυβέρνηση βγάλαμε ή Μαφία; Κανένα σχόλιο από τους "προοδευτικούς"; Κρόγια; Τσαούσα; Και για να σας προλάβω, όχι.. ένας που πουλούσε 100 κιλά πράμα δεν είναι βαποράκι. Είναι έμπορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: