Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2009

Τι λέει ο άνθρωπος...

Έπεσε χθες το χρηματιστήριο... γιατί τα έκανε θάλασσα η Ν.Δ.!!!!

Αυτό είπε σήμερα ο ΟΤΕΠΑΠΑΤΖΗΣ κύριος Παπακωνσταντίνου.

Κύριε Παπακωνσταντίνου, το χρηματιστήριο έπεσε γιατί ο φανταστικός πρωθυπουργός μας βγήκε και είπε σε υπουργικό συμβούλιο ότι... χρεοκοπήσαμε. Ήταν εντολή προς κερδοσκόπους.

Πάντως τελικά πρέπει να αποφασίσετε αν επηρεάζουν ή όχι τα παιχνίδια στο Χρηματιστήριο. Και τα δύο δεν μπορείτε να τα έχετε.

Να υπενθυμίσουμε τώρα πως ανέβασαν το έλλειμμα με λογιστικά τρικ στο 12,7%. Βάζοντας νέα έξοδα στο 2009, μεταφέροντας έξοδα από το 2010 στο 2009 και εισπράξεις από το 2009 στο 2010 καθώς και καταργώντας εισπρακτικά μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης. Το έλλειμμα θα ήταν 4-6% μικρότερο χωρίς τα τερτίπια αυτά.

Σημείωση: Όσοι αναρωτιούνται γιατί τον λέω οτεπαπατζή, να τους υπενθυμίσω ότι όταν συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ υπέγραφε για απευθείας αναθέσεις στην Siemens και μετά έκανε ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε.

2 σχόλια:

DeFreJus είπε...

Τα τελευταία λόγια πριν την κρίσιμη απόφαση...

Σήμερα κρίνεται, αν η Νέα Δημοκρατία θα έχει μέλλον ή αν έγραψε το δραματικό της επίλογο με τη βαριά ήττα της 4ης Οκτωβρίου…

Μια ενδεχόμενη εκλογή του Προδότου Σαμαρά θα στείλει ξεκάθαρα το μακάβριο μήνυμα του ΤΕΛΟΥΣ…

ΤΕΛΟΣ για τον κομματικό αυτό φορέα που επί 35 χρόνια εξέφρασε την Κεντροδεξιά Παράταξη, όχι τέλος για την ίδια την Παράταξη…

Ο νοών νοείτω.

Vassilis είπε...

Δεν θέλω υπερβολές...