Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2009

Ο Προβόπουλος είχε πει...

Τελικά ο Προβόπουλος είχε πει για 8%, για 10% ή για 12%;

Θα σας απαντήσω. Πριν ανακοινωθούν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα μέτρα που το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε ή άλλαξε ή ανέβαλε για το 2010, ο κύριος Προβόπουλος είχε πει για 8% έλλειμμα στο τέλος του χρόνου. Όμως η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων που έριχνε το έλλειμμα από μιάμιση έως δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Μετά... βγήκε το ΠΑΣΟΚ.

Παρακαλούνται οι κοψοχέρηδες να πάρουν σειρά. Χαρτάκια στην είσοδο του 2010.

4 σχόλια:

Agg3los είπε...

ο προβοπουλος παει να καλυψει τον εαυτο του λεγοντας οτι ειχε πει για διψηφιο ελειμα και στη νδ..να τον εμπιστευτεις?αφου ειναι δημοσιος υπαλληλος ουσιαστικα και η κυβερνση τον πεταει οποτε θελει..

Vassilis είπε...

To 8% το είχε πει επίσημα πριν τις εκλογές. Τότε του έλεγαν ότι με τα μέτρα που θα πάρουν θα πέσει στο 6%. Όμως τα μέτρα αυτά ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσέθεσε και άλλο έλλειμμα με το επίδομα αλληλεγγύης και την αποπληρωμή χρεών των νοσοκομείων, ενώ μετέθεσε εισπράξεις για το 2010.

Agg3los είπε...

ας τα να πανε...
δεν βρισκεις ακρη...
ελπιζω να βρουν το κανονικο ελειμμα οι ερωπαιοι ελεγκτες που ηρθαν πριν λιγαν μερες..

Vassilis είπε...

Το κανονικό έλλειμμα είναι 12,7%. Τόσο το έκαναν. Είναι απλό. Έγραψαν δαπάνες στο 2009, και στο 2008, μετέφεραν έσοδα του 2009 στο 2010 και ακύρωσαν εισπρακτικά μέτρα της Νέας Δημοκρατίας.