Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

Το ένα είναι οικολογικό... το άλλο όχι!!!

Προσέξτε κάτι που πολύ σωστά επισημαίνει το Blog Πατριωτικός Λόγος:

Το ΠΑΣΟΚ διαφήμισε ως οικολογικό το μέτρο της αλλαγής των κρατικών αυτοκινήτων, τα οποία συνολικά είναι... λίγες χιλιάδες, αλλά είπε ότι δεν είναι οικολογικό ένα μέτρο που τον πρώτο μήνα απέσυρε... δεκαπλάσιο αριθμό Ι.Χ.!!!!

Αν υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚος που δεν έχει καταλάβει διαβάζοντας αυτό, θα πρέπει να κοιταχτεί σε ψυχίατρο.

6 σχόλια:

Demelene είπε...

Εχω να κάνω μια παρατηρηση σαν μια απλή σκέψη.

Εγώ θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να χρηματοδοτήσεις την απόσυρση. Αν μαζέψεις τα λεφτα και τα κάνει περιβάλλον, εξέλιξη, προσφορά στο πολίτη ποιο πολλά θα κάνεις.

Τα αυτοκινητα των υπηρεσιών ομως, χωρίς να λέω οτι ειναι απαραίτητα και δεν ξέρω και πόσο παλιά ειναι, ειναι απαραίτητο να τα αλλάξεις.

Με μια ελαφρια ματιά στο ζύγι, εγώ θεωρώ πιο αποδοτικό να πεισει τον κόσμο να μην πάρει αυτοκινητο προσφέροντας εναλλακτική παρά να αντικαταστήσουμε απλά τους στόλους ΙΧ. Ας χρηματοδοτήσει την περιφέρεια να ξεκουμπιστεί ο κόσμος με τα αυτοκινητα από εδώ

Vassilis είπε...

Υπάρχει λόγος, και λέγεται περιβάλλον και οικονομία. Είναι ένας απλός και εύκολος και γρήγορος τρόπος να βοηθήσεις και τα δύο.

Ανώνυμος είπε...

θα βοηθήσεις την οικονομία με το να προσφέρεις κίνητρα για την αγορά καινούργιου (ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥ) αυτοκινήτου ?

τι λογική "μαντρά" είναι αυτή ?
Γιατί με αυτά τα μέτρα και αυτές τις λογικές και πολιτικές γίναμε μία απέραντη μάντρα που μόνο καταναλώνει και δεν παράγει τίποτα

Vassilis είπε...

Ανώνυμε, ξέρεις πόσα εισπράττει το κράτος από την πώληση ενός αυτοκινήτου; Μόνο το ΦΠΑ είναι ΗΔΗ πάνω από το χιλιάρικο. Βάλε και τα τέλη ταξινόμησης... Βάλε και την φορολογία από τα κέρδη.

Οπότε ή δεν το σκέφτηκες καλά, ή αυτά που σου λέω δεν ισχύουν...

Vassilis είπε...

Γι' αυτό μιλάω για αψυχολόγητη απόφαση. Δεν το έχουν σκεφτεί πλήρως, όπως δεν το σκέφτηκε και ο Ανώνυμος που με ρώτησε τι είδους λογική είναι αυτή!!!

Είναι ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ λογική φίλε μου.

Οι δικαιολογίες για την παιδεία, το περιβάλλον και την οικονομία είναι απλά δικαιολογίες. Τα επιχειρήματα απέναντι σε αυτές τις δικαιολογίες είναι πολύ ισχυρά. Όποιος βλέπει όλη την εικόνα το καταλαβαίνει.

aristos είπε...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/10/t.html