Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2009

Τότε και σήμερα. Γιατί άλλο πρέπει και άλλο μας αναγκάζουν...

Όταν η Νέα Δημοκρατία έλεγε για πάγωμα μισθών ήταν κακιά. Σήμερα το ΠΑΣΟΚ "αναγκάζεται" να το κάνει, γιατί η κακιά Ν.Δ. τους παρέδωσε μεγάλο έλλειμμα. Άσχετα αν το έλλειμμα το ανέβασαν οι ίδιοι με την δημιουργική λογιστική τους.

Όταν η Νέα Δημοκρατία έλεγε για εξάμηνη συζήτηση για το ασφαλιστικό... βιαζόταν. Τώρα που το ανοίγουν εσπευσμένα για να το κλείσουν μέχρι το τέλος τους χρόνου... είναι ανάγκη γιατί η κακιά Ν.Δ. τους παρέδωσε μεγάλο έλλειμμα. Άσχετα αν το έλλειμμα το ανέβασαν οι ίδιοι με την δημιουργική λογιστική τους.

Όταν η Νέα Δημοκρατία έλεγε για μείωση του δημοσίου τομέα και πάγωμα προσλήψεων ήταν κακιά. Τώρα που παγώνουν τις προσλήψεις και μειώνουν τον δημόσιο τομέα, το κάνουν "αναγκαστικά" γιατί η κακιά Ν.Δ. τους παρέδωσε μεγάλο έλλειμμα. Άσχετα αν το έλλειμμα το ανέβασαν οι ίδιοι με την δημιουργική λογιστική τους.

Αλήθεια, γιατί δεν φορολογούν "τα υπερκέρδη των τραπεζών"; Μήπως γιατί ισχύει αυτό που τους έλεγε η Ν.Δ. προεκλογικά; Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν λεφτά και οι ΠΑΣΟΚοι είναι ψεύτες; Ε φανταστικέ πρωθυπουργούλη μας;

2 σχόλια:

aggelos είπε...

"Αλήθεια, γιατί δεν φορολογούν "τα υπερκέρδη των τραπεζών";"

δεν ανεβασαν του φορους καθολου στις τραπεζες?δηλαδη μαπα το καρπουζι?

Vassilis είπε...

Μα οι τράπεζες πληρώνουν φόρο από 13% έως 24% ανάλογα με τα κέρδη τους. Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι πληρώνουν μέχρι 7%. Οπότε τι να φορολογήσει παραπάνω; Θα σταματήσουν μετά και οι νταβατζήδες να το υποστηρίζουν... και πάπαλα...