Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2009

Άραγε είναι ο Πάγκαλος τόσο επιτήδειος, ή εμείς τόσο ζώα;

Πηγή: Poleatics

Αντιθέτως, με την απόφαση για την τοποθέτηση της κας. Δαμανάκη στην «Κομισιόν», η συνολική στάση που προβάλλει στην κοινή γνώμη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κος. Θεόδωρος Πάγκαλος, δε χαρακτηρίζεται ούτε από αντιφάσεις, ούτε από υποκρισία, αλλά συνιστά ωμή πρόκληση και κατάφορη κοροϊδία.

Η τελευταία νότα αμετροέπειας που προσέθεσε ο κος. Πάγκαλος πάνω στην παρτιτούρα όλων των ύβρεων, των προσβολών και των προκλήσεων που έχει κατά καιρούς εκστομίσει, είναι ότι η κυβέρνηση δεσμεύτηκε προεκλογικά να μην επιβάλλει νέους φόρους και όχι να μην αυξήσει τους υπάρχοντες.

Είναι ο ίδιος τόσο επιτήδειος και επιβιώνει πολιτικά παρότι λέει όσα λέει και πράττει όσα πράττει, ή είμαστε εμείς τόσο ζώα που ανεχόμαστε τέτοιου είδους τοποθετήσεις; Μάλλον ισχύει το δεύτερο. Εξάλλου, την ημερομηνία που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως η «Ημέρα των Ζώων» δεν αποφασίσαμε να εκλέξουμε το ΠαΣοΚ και μάλιστα με τόση μεγάλη αβάντα;

Σχόλιο vasper: Έχει δίκιο ο Πάγκαλος. Το λέγαμε και πριν τις εκλογές αλλά το ΠΑΣΟΚ απαντούσε με το "δεν θα βάλουμε νέους φόρους". Το ΠΑΣΟΚ λέει πάντα τι ΔΕΝ θα κάνει όπου βλέπει ότι πρέπει κάτι συγκεκριμένο να κάνει. Οπότε ξέροντας ότι θα πρέπει να αυξήσει τους φόρους, είπε: "δεν θα βάλουμε νέους φόρους". Ήξεις αφήξεις ήταν πάντα ο λόγος τους ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: