Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2009

Τα νούμερα και τα νούμερα...

200000 έλεγαν χθες το απόγευμα τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕξαπάτησης ότι ψήφισαν και ότι υπήρχαν τεράστια προβλήματα, σε μια προσπάθεια να κατεβάσουν τα νούμερα και να αποθαρρύνουν ψηφοφόρους.

Πάνω από 700000 έχουν ψηφίσει τελικά. Πιθανών να ξεπέρασαν και τα νούμερα του ΠΑΣΟΚ.

Το αστείο; Οι ΠΑΣΟΚτζήδες έχουν βαλθεί να μειώσουν το γεγονός λέγοντας διάφορες ανοησίες. Είτε ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚοι ή τσιγγάνοι (ανάμεσά τους και η Τσαούσα μάλλον!!!) , είτε ότι έριξαν το σύστημα για να υπάρχουν διπλοψηφίες...

Προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους ΠΑΣΟΚους που αλλαξοπίστησαν και γράφτηκαν στην Νέα Δημοκρατία. Τους εύχομαι καλό υπόλοιπο ως κοψοχέρηδες.

Σημείωση: Στο εκλογικό κέντρο που ψήφισα εγώ πάντως, όποιος πήγαινε με την αίτηση συμπληρωμένη έκανε 15 λεπτά για να ψηφίσει και υπήρχε και μεγάλη ουρά. Επίσης το σύστημα δεν ήταν χειρόγραφο όπως έλεγαν τα ΜΜΕξαπάτησης. Η καταγραφή στον υπολογιστή γινόταν κανονικά και αποδιδόταν μοναδικός κωδικός σε κάθε ψηφοφόρο, καθώς το λογισμικό ήταν έτοιμο και για offline καταστάσεις. Χειρόγραφη ήταν μόνο η επιβεβαίωση για την παραλαβή του φακέλου.

11 σχόλια:

ria είπε...

πές τα μεγάλε.
και εγω αυτό διαπίστωσα. ότι όλα δούλευαν ρολόι!

κρίμα για την ντόρα!

tsaousa είπε...

Καλό μου παιδί, οι φωτογραφίες μίλησαν πριν από μένα. Δεν ξύστηκα και είπα για τους τσιγγάνους.

ΥΓ.
Το ΠΑΣΟΚ δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις εκλογές σας. Χωνέψτε το.
Έχει ΠΟΛΥ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.

Vassilis είπε...

Ναι.. καθόλου δεν ασχολήθηκε το ΠΑΣΟΚ. Μόνο οι ΠΑΣΟΚτζήδες ασχολήθηκαν!!!

Όσο για τους Τσιγγάνους, είναι Έλληνες πολίτες ή όχι; Είσαι ρατσίστρια;

tsaousa είπε...

Είναι περίεργο να με ρωτάει αν είμαι ρατσίστρια κάποιος που δεν θέλει να πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται εδώ...

Έλληνες είναι οι τσιγγάνοι, εντελώς παρατημένοι, ειδικά από την Κολωνακιώτικη νοοτροπία της Ν.Δ, και γνωστό σε όλους πως ψηφίζουν όποιον τους πετάει ένα κομμάτι ψωμί.
Οι τσιγγάνοι είναι απολιτίκ, εκτός κι αν μυρίσουν κάνα ψιλό. Αυτό αφορούσε η επισήμανση μου.
Τα ψιλά που τους έσκασε η Ντόρα για να την ψηφίσουν.

Vassilis είπε...

Δεν θέλω να πάρουν ΟΛΟΙ ιθαγένεια. Γιατί δεν πληρούν ΟΛΟΙ τα κριτήρια μόνο και μόνο γιατί γεννήθηκαν εδώ. Αυτό με κάνει πραγματιστή. Αντίθετα η ανοησία που επανέλαβες, και που την άκουσες από κάποια πράσινα παπαγαλάκια ήταν ρατσιστική.

Αλλά έτσι είστε οι "αριστεροί". Κρυπτορατσιστές.

Λες ότι οι τσιγγάνοι είναι "απολιτίκ". Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι φίλος μου Τσιγγάνος, παλαιός συμμαθητής, όχι μόνο δεν είναι απολιτίκ, αυτός και η οικογένειά του, αλλά είναι ενεργά μέλη του κόμματός σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τους πληρώνετε ένα κομμάτι ψωμί; Η μήπως έχεις την ιδέα ότι οι τσιγγάνοι είναι αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση με τους καταυλισμούς και τις σκηνές; Σε πληροφορώ ότι αυτοί είναι το 1/10 των τσιγγάνων.

Οπότε άσε τις ανοησίες. Ο Γιωργάκης είχε κάνει το πανηγύρι που τρέχατε γύρω γύρω και τον ψηφίζατε από 5 φορές ο καθένας. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες ΠΑΣΟΚικές.

tsaousa είπε...

Όταν ζητάς αποδείξεις για ό,τι λέω (δηλαδή τις φωτογραφίες με τους τσιγγάνους στο Τεχνόπολις που σημοσίευσαν όλα τα μπλογκς) να παραθέτεις και συ αποδείξεις για ό,τι λες.
ΌΠοτε γράφεις κάτι, κι εδώ και στου Κρόγια, είναι ιστορίες κομμωτηρίου. "Είδα στο μετρό...", "Μου ειπε μια κοπέλα...", "΄Εχω έναν φίλο..." και λοιπά φαιδρά.

Vassilis είπε...

Οπότε εκτός από ρατσίστρια είσαι και χουντικιά...!!! Να απαγορέψουμε στους τσιγγάνους να ψηφίζουν!!!

Δε μου λες, το ότι φωτογράφισαν κάποιοι... τσιγγάνους να ψηφίζουν τι αποδεικνύει; Για πες μας; Έξυπνη!!!!

Vassilis είπε...

Τα adnazium και τα λοιπά γελοία επιχειρήματα δεν περνάνε εδώ. Αυτό να το καταλάβετε.

Δεν μπορείς να λες ότι κάποιος πλήρωσε τους τσιγγάνους να ψηφίσουν και μετά να λες απόδειξη είναι ότι.. τους φωτογράφησαν να ψηφίζουν!!!

tsaousa είπε...

Μετά από τόσα άσχετα σου σχόλια, ήρθες και στην ουσία. Επιτέλους!

Ο μπούρδας ο Κακλαμάνης του πλήρωσε, υπάρχουν αποδείξεις. Εσύ έχεις αποδείξεις για το αντίθετο;

Vassilis είπε...

Για τις μπούρδες που λες; Ναι...

aristos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.