Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

Χαμένοι στην συζήτηση...

Στον ΟΛΠ θα βάλουν λέει τον κύριο Ανωμερίτη (πρώην υπουργό Ναυτιλίας επί ΠΑΣΟΚ) ως αναπληρωτή διευθύνων σύμβουλο για να... συζητήσει με τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ.

Τι να συζητήσει; Οι εργαζόμενοι ζητάνε να φύγει η Cosco. Βουλευτές της σημερινής κυβέρνησης όταν ήταν στην αντιπολίτευση τους είχαν πει ότι θα ακυρώσουν την συμφωνία. Σήμερα βέβαια ξέρουν ότι δεν μπορούν. Και τι να κάνουν όμως; Να πουν σε αυτούς που τους ψήφισαν "γράψτε λάθος"; Θα τους πάρουν με τα γιαούρτια... Οπότε θα το πάνε λάου λάου.... Μην περιμένετε λύση σύντομα. Δεν πρόκειται. Αν δεν υποχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ ή δεν φύγει η Cosco νευριασμένη και καταγγέλλοντας την σύμβαση αυτό το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί με οποιαδήποτε... συζήτηση.

Όσο για την λειτουργία του ΟΛΠ; Από απεργία σε απεργία θα το πάνε τώρα.

Αλήθεια, γιατί τις 15 μέρες της αναστολής κινητοποιήσεων δεν είχε κάνει τίποτα ή κυρία Κατσέλη εκτός από το να είναι στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης;

Κύριοι το ΠΑΣΟΚ: Πείτε στα κομματόσκυλά σας (γιατί δικά σας είναι) να το πάρουν απόφαση ότι δεν θα τους περάσει. Ούτε αυτών ούτε των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που ζητάνε ακύρωση της συμφωνίας. Θέλουμε ξένες επενδύσεις και θέσεις εργασίες. Αυτή η συμφωνία εξασφαλίζει και τα δύο. Μην ακούσετε λοιπόν τις μειοψηφίες. Ακούτε τι σας λέει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Και αυτή σας λέει να εφαρμοστεί η σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: